logg inn
Meny

SKAPTE SUKSESS PÅ KONTORHUSET

02.02.2021 Kontorhuset
– Vi valgte Kontorhuset. Det skapte grunnlaget for vekst, sier Espen Nilsen i Viam. Fra årsskiftet ble Viam til Viam Norge etter sammenslåing med Krossli AS.
Del på
Icon Icon
Icon Icon
Icon Icon
Icon Icon
SKAPTE SUKSESS PÅ KONTORHUSET
Kontorhusets Hakon Lærum (fra venstre) og Viam-eierne Espen Nilsen, Espen Krossli og Rune Gulbransen på Kontorhuset Kjelstad.

Viam flyttet inn i Kontorhuset på Kjellstad i Lier som en av de første i 2019. Konsulentselskapet på teknisk rådgivning, teknisk prosjektledelse og ITB-tjenester er i stor vekst. Bak seg har Nilsen en nylig sammenslåing, og nå er han midt i rekruttering.
 

– Vi søker flere dyktige medarbeidere, sier Nilsen. Sammen med Espen Krossli og Rune Gulbransen som er selskapets to andre eiere, skal han rekruttere flere medarbeidere.

For Viam ble 2020 et godt år på Kontorhuset på Kjellstad.
 

Moderne 
 

– Vi har tjent på å ha moderne lokaler som er flotte å vise fram. Her er alt tilrettelagt for fysiske og digitale møter. Arbeidsmiljøet er moderne og fremoverlent. Rundt oss har vi kompetente bedrifter vi samhandler med og utveksler erfaringer med. Her får vi rett og slett mer impulser og større fart, sier Nilsen og Krossli  i Viam Norge AS.
 

Den tidligere presidenten i Norske interiørarkitekters landsforening, Trond Ramsøskar, har pekt på kontorhusene som fremtidens løsning for selskaper med vekstambisjoner.
 

Konorna-lærdom
 

– Koronakrisen har lært oss en lekse: Vi må kunne snu oss raskt. Her åpner coworking-konseptet for helt nye muligheter, sier han i Næringseiendom.
 

Ramsøskar er overbevist om fordelene. Han mener at flere burde gjøre som Viam. Til Næringseiendom trekker han fram fleksibilitet for selskaper som har vekstambisjoner, men også for andre som vil være attraktive. Da handler det om å kunne kombinere hjemmejobbing med ulike eksterne miljøer i tillegg til den tradisjonelle arbeidsplassen hos arbeidsgivere.
 

Fleksibelt
 

Nilsen og Krossli trekker også fram fleksibiliteten. Den tjener selskapet på nå som bedriften skal vokse.
 

– Det er lett å utvide i fleksible lokaler. Vi betaler for plassen vi trenger og vi har hele tiden tilgang på mer plass og moderne fellesarealer vi trenger, sier Krossli.
 

For Viam er beliggenheten også en suksessfaktor.
 

– Kjellstad er strategisk godt plassert til alle markeder i Oslo, Drammen, Vestfold og Østfold. Der er områder som er viktigst for oss, sier Nilsen.
 

Korona-effekt
 

2020 er året Norge stengte ned. 12. mars kom regjeringens inngripende tiltak for å møte covid-19.
 

– Uten korona hadde året blitt enda bedre, men for all del. Vi skal ikke klage. Vi har hatt god fart og vekst. Det henger mye sammen med at vi har vært i et levende miljø med andre solide bedrifter. Det har gitt mer impulser og flere muligheter enn vi hadde fått andre steder.
 

– Godt å se at bedriftene som er hos oss, opplever det vi selv trekker fram som viktige suksessfaktorer. Fleksibilitet i opp og nedgangstider, økt attraktivitet som arbeidsgiver som kan gi egne medarbeidere større valgfrihet og betydningen av impulser og nettverk i bedrifter du jobber tett på med folk du lærer å kjenne og sette pris på, sier daglig leder Hakon Lærum i Kontorhuset.

Del på
Icon
Icon
Icon
Icon

FLERE INNLEGG