logg inn
Meny

VÅRT KONSEPT

Kontorhuset driver utleie av teamkontorer, cellekontorer og ulike plasser i åpent landskap med tilhørende fasiliteter i et profesjonelt kontorfellesskap på sentrale Østlandet. Vi er opptatt av å ha topp moderne kontorer og kontorplasser i et åpent landskap som er fullt møblert og klar til innflytting, vi tror på å ha det stilfullt og trivelig på jobb. Trives vi så skaper vi, og positiv utvikling skjer som oftest i samtale eller samarbeid med andre mennesker. Konseptet kaller vi "Plug and work" som betyr at du skal få ditt nøkkelkort og passord ved ankomst, sette deg ned og koble deg på nettet og starte jobben. Vi tror på det å ha mange businessmennesker under samme tak fra ulike bransjer, fellesnevneren er at vi ser verdien av å ha mennesker og et trivelig miljø rundt oss. 
Side Image

Hva er Plug and Work?

Vi kaller dette Plug and Work – som betyr at du får ditt nøkkelkort og passord ved ankomst, kobler deg på det trådløse nettet og starter å jobbe. Vi organiserer alt med tanke på møbler, sosiale soner, tilstelninger, kjøkken, kopi/print og vask av lokalene. All din tid skal gå til jobb, og ikke små praktiske unødvendigheter i hverdagen, det tar vi oss av. Vi ser viktigheten av relasjoner, utvikling og muligheter, og derfor skal alt ligge til rette for akkurat det.
Side Image

Hva har du tilgang til som leietaker?

Som leietaker i Kontorhuset får du tilgang på møterom, stillerom, videokonferanserom, minikjøkken, kaffeautomat, kopi, scan og print, treningsrom, dusj og garderobe, sykkelparkering, bedriftsrestaurant og mange sosiale møteplasser. Ved noen av lokasjonene får du også leid din egen parkeringsplass eller lagerbod om du har behov. Det vil være ulike løsninger på de forskjellige Kontorhusene, ta kontakt for å avklare dine ønsker og behov.
Side Image

La mulighetene bli virkelighet

På Kontorhuset kan du ta en kopp kaffe med dine nye ”kolleger” for å dele tanker, ideer og utfordringer. Kanskje du får en advokat på den ene siden av deg, og en ingeniør på den andre siden? Mulighetene er mange, husmøter, sommerfest, julebord osv, det er bare opp til deg selv å benytte deg av de, på Kontorhuset finnes det bare muligheter. Ta kontakt for avtale om en kaffe og sniktitt på en av våre kontorhus, vi tror du vil bli begeistret.
Top Image

Tanken er at det skal skapes større verdier for deg ved å være en del av Kontorhuset.