logg inn
Meny

VÅRT KONSEPT

Konseptet kaller vi "Plug and work" som betyr at du skal få ditt nøkkelkort og passord ved ankomst, sette deg ned og koble deg på nettet og starte jobben. Vi tror på det å ha mange businessmennesker under samme tak fra ulike bransjer, fellesnevneren er at vi ser verdien av å ha mennesker og et trivelig miljø rundt oss. 
 
Side Image

Hva er Plug and Work?

Vi kaller dette Plug and Work – som betyr at du får ditt nøkkelkort og passord ved ankomst, kobler deg på det trådløse nettet og starter å jobbe. Vi organiserer alt med tanke på møbler, sosiale soner, tilstelninger, kjøkken, kopi/print og vask av lokalene. All din tid skal gå til jobb, og ikke små praktiske unødvendigheter i hverdagen, det tar vi oss av. Vi ser viktigheten av relasjoner, utvikling og muligheter, og derfor skal alt ligge til rette for akkurat det.
Jeg ønsker mer informasjon
Side Image

Hva har du tilgang til som leietaker?

Som leietaker i Kontorhuset får du tilgang på møterom, stillerom, videokonferanserom, minikjøkken, kaffeautomat, kopi, scan og print, treningsrom, dusj og garderobe, sykkelparkering, bedriftsrestaurant og mange sosiale møteplasser. Ved noen av lokasjonene får du også leid din egen parkeringsplass eller lagerbod om du har behov. Det vil være ulike løsninger på de forskjellige Kontorhusene, ta kontakt for å avklare dine ønsker og behov.
Se ulike kontorløsninger her
Side Image

La mulighetene bli virkelighet

På Kontorhuset kan du ta en kopp kaffe med dine nye ”kolleger” for å dele tanker, ideer og utfordringer. Kanskje du får en advokat på den ene siden av deg, og en ingeniør på den andre siden? Mulighetene er mange, husmøter, sommerfest, julebord osv, det er bare opp til deg selv å benytte deg av de, på Kontorhuset finnes det bare muligheter. Ta kontakt for avtale om en kaffe og sniktitt på en av våre kontorhus, vi tror du vil bli begeistret.
Ta kontakt for mer informasjon her
Top Image

Tanken er at det skal skapes større verdier for deg ved å være en del av Kontorhuset.

Side Image

VÅR HISTORIE

Høsten 2014 kjøpte Dpend Eiendom AS Nedre Storgate 37 for å utvikle og etablere konseptet Kontorhuset. I februar 2015 var lokalene klare for våre første leietakere.  1,5 år senere var lokalene fulle, og vi kjøpte Kontorhuset Strømsø i Byhaven på Strømsø torg. Nesten samtidig som dette lokalet åpnet kjøpte vi også Hagaløkkveien 13 som da skulle bli Kontorhuset Asker, rett ved siden av Asker stasjon (åpnet i juni 2020). I mellomtiden etablerte vi Kontorhuset Kjellstad 1. Mai 2019, her utviklet vi Kontorhuset Box, store teamkontorer for bedrifter opp til 20 ansatte. Større bedrifter ønsker også flere kontorer fordelt på de ulike kontorhusene, det er også nå mulig. I Mai 2022 åpnet vi Kontorhuset Strømsø med sine 1800 kvm. Dette er bare starten på vårt konsept Plug and work , følg oss gjerne på sosiale medier for oppdatering.