logg inn
Meny

AKTUELT

Kontorhuset opplever stadig nye ting blant sine leietakere og i markedet, det er saker vi ønsker å del med deg. Skulle du ha noe på hjertet som omhandler tematikken Coworking eller Kontorfellesskap så nøl ikke med å gi oss beskjed. Vi ønsker deg en god lesning.
FRA 400 MILLIONER TIL TO MILLIARDER PÅ KONTORHUSET
KONTORHUSET UTVIDER I DRAMMEN

KONTORHUSET UTVIDER I DRAMMEN

Kontorhuset
12.08.2020

Kontorhuset på Losjeplassen i Drammen vokser. Nye og moderne lokaler står klar til bruk i løpet av august.
 

– Lokalet passer for en enkeltbedrift som vil ha egen inngang, men kan også være egnet for flere mindre virksomheter. Om vi etablerer cellekontorer eller andre løsninger, avhenger av hvem som vil inn i lokalene, sier daglig leder Hakon Lærum i Kontorhuset Drift AS.
 

Kontorhuset på Losjeplassen på Bragernes i Drammen åpnet som det første av tre i 2015.

I 2019 åpnet Hakon Lærum Kontorhuset i Lier og i 2020 i Asker.

les mer
HVORDAN ER DET Å VÆRE LEIETAKER HOS KONTORHUSET?

HVORDAN ER DET Å VÆRE LEIETAKER HOS KONTORHUSET?

Kontorhuset
19.12.2019
Har du benyttet deg av et kontorfellesskap før? Uansett om du har det eller ikke, så lurer du kanskje på hvordan det er å være leietaker hos oss i Kontorhuset? Ingen kontorfellesskap er helt like, og det vil alltid være forskjeller som du vektlegger ulikt. Derfor vil vi besvare noen av de mest spurte spørsmålene, slik at du skal få en innsikt i hvordan prosessen går fra første kontakt til det å være en leietaker.
les mer
SATSER STORT PÅ KONTORER I LIER

SATSER STORT PÅ KONTORER I LIER

Kontorhuset
10.05.2019

Fint med eget hjemmekontor, men i et kontorfellesskap kan du øke farta. Nå inntar Kontorhuset Lier. Hakon Lærum tilbyr skreddersøm for bedrifter med inntil 15 ansatte. 

Konkurransefordelene Hakon Lærum og Kontorhuset tilbyr er flere. En av dem er skreddersøm. En annen er at din bedrift kan få helt nye lokaler uten å investere en eneste krone i forkant og med bare tre måneders oppsigelsestid. Det er en fleksibilitet få andre kan møte. 

les mer
HAR DERE VURDERT Å HA ET BYKONTOR?

HAR DERE VURDERT Å HA ET BYKONTOR?

Pia Vangsnes Torgersen
08.03.2018
Mange bedrifter har lokaler på utsiden av bykjernen i store næringsbygg. Kanskje er både produksjonen, showroom, møterom og kontorer samlet på ett og samme sted. I dagens næringsliv går businessen fort, og man kan ha et forsprang på sine konkurrenter om man tenker litt utenfor boksen. Vi vil hjelpe dere litt på veien, og gir dere derfor tre gode grunner til at kanskje dere også skal vurdere å ha et bykontor.
les mer
HVA FORETREKKER DU AV CELLEKONTOR, KONTORLANDSKAP OG FREE SEATING?

HVA FORETREKKER DU AV CELLEKONTOR, KONTORLANDSKAP OG FREE SEATING?

Pia Vangsnes Torgersen
14.01.2018
Hva tenker egentlig de som benytter seg av free seating om sin kontorløsning? Hva med de som sitter på cellekontor? Hvem er egentlig mest fornøyd? Media skriver mye negativt om åpen løsning, men hvordan oppleves det egentlig for de som benytter seg av det hver dag? Det er forsket på brukernes holdning til utviklingen som skjer på arbeidsplassene, og dette har vi sett nærmere på.
les mer