logg inn
Meny

SPARTE PENGER PÅ HUSLEIEN – FIKK MER TID TIL KUNDER

04.12.2020 Kontorhuset
Align Consulting vil være i forkant av utviklingen. Da passer Kontorhuset i Asker godt inn.
Del på
Icon Icon
Icon Icon
Icon Icon
Icon Icon
SPARTE PENGER PÅ HUSLEIEN – FIKK MER TID TIL KUNDER
Erik Nøkleby Holth, Nora Skauen og Kolbjørn Stuvebakken

It-konsulentselskapet ble startet i 2012. For Align er det hele tiden viktig å fornye seg for å være best mulig rigget for fremtiden og i 2020 fant Align nye og fremtidsrettede lokaler i Kontorhuset.
 

Daglig leder Erik Nøkleby Holth og hans kolleger gjorde en omfattende jobb med å se etter alternative lokaler i Asker, hvor bedriften hele tiden har holdt til.
 

Beregnet alt
 

– Vi kunne gjøre om lokalene der vi satt og fornye leieavtalen i nye fem år. Vi gjorde en grundig jobb med å beregne alle kostnadene for alle alternativene. Det inkluderte å finne ut hvor mye tid vi bruke på smått og stort, så som å bestille toalettpapir, printerpapir, sørge for vask og renhold og kjøpe inn kaffe. Vi så på helheten, ikke bare leieprisen, sier Holth.
 

Han visste at leiekostnaden hos Kontorhuset ble lavere.

– Men besparelsen er mye større. Vi bruker ikke tid på andre ting enn det som gir oss fornøyde kunder. Her slipper vi å tenke på kaffeavtaler og renhold.

Her er alt tilrettelagt, sier Holth.
 

Han var den første som signerte leieavtale med Kontorhuset i Asker. Dit flyttet han og hans 13 kolleger inn i mai i år.
 

Løsning for vekst
 

– Her er det nyskapende, fleksibelt og fremoverlent. Helt perfekt for oss som skal vokse videre, sier Holt.
 

Han opplever ikke å ha mistet plass, selv om han flyttet Align fra 350 kvadratmeter til 90.
 

– Vi opplever lokalet som større. Det henger sammen med at vi her ikke trenger egne møterom, stillerom, toaletter og kjøkken. Her er alt utenom våre egne kontorer fellesarealer, allikevel føler vi at alt er litt vårt, sier nestleder Nora Skauen i Align.
 

Sist uke oppsummerte hun og Holth sine erfaringer med Kontorhusets Hakon Lærum og Kolbjørn Stuvebakken i Kontorhuset.
 

Gir mer fart
 

– Den nye hverdagen gir oss mer fart, mer tid på å utvikle det vi skal leve av og som gir oss fornøyde kunder, sier Holth.
 

– Det er flott å høre at vårt konsept virker som det skal. Våre leietagere skal ha en problemfri hverdag. De skal slippe å tenke på andre ting enn sin egen drift. Kjøkken, renhold, toaletter, scan og print, nettverk og alt annet som ikke er kjernen for den enkelte skal vi sørge for er på plass og i orden, sier Lærum og Stuvebakken.
 

– Kontorhuset er perfekt for oss. Her har vi moderne lokaler hvor vi med stolthet tar imot besøkende. Alt er i orden og om noe ikke er på plass, opplever vi at det blir tatt tak i og kommer i orden. Jeg nøler ikke med å anbefale Kontorhuset til andre, sier Holth.
 

Tid er gevinst
 

– Det er fint å ha all oppmerksomhet på å lede folk, utvikle lønnsomme prosjekter for kundene og være i førersetet for å videreutvikle Align og våre partnere. Det er en bonus å spare penger på egne lokaler. Den store gevinsten ligger i å unngå å bruke tid og oppmerksomhet på at alt er i orden med det som hører med av stort og smått av oppgaver med kontoradministrasjon, sier Holth.
 

– Vi hadde veldig høye forventninger, noen skeptiske medarbeidere og sikkert bekymringer som alle andre som skal flytte. Om forventningene er innfridd, ja i høyeste grad sier Skauen. Vi brukte en dag på tilvenning. Senere har vi ikke sett oss tilbake og føler vi er rigget for fremtiden hos Kontorhuset.

Del på
Icon
Icon
Icon
Icon

FLERE INNLEGG