logg inn
Meny

BYTT KONTOR FOR Å LYKKES MED ENDRING

26.03.2021 Kontorhuset
– Bytt kontor om du vil lykkes med endring. Vi har løsningen, sier Hakon Lærum i Kontorhuset.
Del på
Icon Icon
Icon Icon
Icon Icon
Icon Icon
BYTT KONTOR FOR Å LYKKES MED ENDRING
Kontorhuset Kjellstad ligger i 3 etasje på Kjellstad Næringspark i Lier

Hakon Lærum i Kontorhuset Drift AS tilbyr løsninger for bedrifter som vil lykkes med endring. Det handler om å øke muligheten for å få til forandringer.
 

– Kultur spiser det meste som er nytt lenge før lunsj. Skal du lykkes, må du gjøre minst ett stort grep. Bedrifter som har tradisjonelle lokaler, vil tjene mye på å flytte inn i et av våre kontorhus, sier Lærum.

 

Flyttet for vekst
 

På Kontorhuset på Kjellstad i Lier sitter Elscoop Group AS. De flyttet fra Hokksund til Lier i november 2019.
 

– Vår ambisjon handler om å vokse. Vi skal tredoble omsetningen på få år. Målet er å omsette for mer enn 1,5 milliarder kroner i 2023. Et av grepene vi har gjort, er å flytte inn i Kontorhusets lokaler i Kjellstad Næringspark, sier Runar Moss.
 

Han sto i spissen for flytteprosessen i 2019. Han angrer ikke på beslutningen.
 

Gir nye impulser
 

– Bedrifter hos oss får flere impulser. De sitter tett på andre virksomheter. De deler fellesarealer som møterom, kantine og sosiale soner ved kaffemaskiner og maskiner på tekniske rom som printere og skannere, sier Kolbjørn Stuvebakken som jobber i tospann med Hakon Lærum i Kontorhuset Drift AS.
 

– Det gjør noe med kulturen, med de ansatte, og det gir bedriftene mer tid til oppmerksomhet om kjernevirksomheten. Da handler det ikke om å passe på lokalene, men om å få mer fart på salg, kundeoppfølging og den slags, sier Stuvebakken og Lærum.
 

Eget og felles
 

Elscoop kom fra eget bygg da bedriften flyttet til Kontorhuset i Kjellstad Næringspark for to år siden.
 

– Vi har vårt eget lokale og er samtidig blitt en del av noe større. Vi er tett på andre bedrifter. Har moderne lokaler og stor fleksibilitet. Her kan vi både skrumpe inn og utvide vårt område fleksibelt og hurtig, sier Moss.
 

– Bedrifter som vil lykkes med endringer, må tenke nytt. Da er det lurt å bytte miljø. Hos oss er det friksjonsfritt, sier Lærum.
 

Moderne og tidsriktig
 

Hakon Lærums ulike kontorhus oppfyller morgendagens krav. Kontorhuset Drift AS tar miljøet på alvor. Det betyr satsing på solenergi, energistyring, ladestasjoner og deling av fellestjenester.
 

Hakon Lærum og Kontorhuset Drift tilbyr fleksibilitet. På Kjellstad, i Drammen og Asker tilbys åpne kontorplasser, cellekontorer og boksløsning.
 

– Boks gir bedriftene en løsning som gir «egne yttervegger» inne i lokalet. Inne i boksen kan bedriftene blande åpne løsninger, sittegrupper, kiosker og cellekontorer. Elscoop har valgt boks og lagt til cellekontorer utenfor boksen som tillegg, sier Lærum.

Del på
Icon
Icon
Icon
Icon

FLERE INNLEGG