logg inn
Meny

KONTOR

Ofte skilles det mellom åpne og lukkede kontorløsninger - altså å sitte ute i et åpent kontorlandskap eller inne på et låsbart kontor. Men i virkeligheten har man litt flere valgmuligheter enn det. For oss er det viktig at den kontorløsningen du velger både gir deg mulighet til konsentrasjon alene, men også samhandling med andre. Vi ønsker å legge til rette for at du kan passe inn uansett kontorbehov, samtidig skal det være så fleksibelt at du kan vokse uten å måtte flytte.
Top Image

Hva er alltid inkludert

Leieprisene omfatter følgende:
 

24/7 tilgang med eget nøkkelkort
Komplett kontor med nye og moderne møbler
Fri bruk av møterom i forskjellige størrelser
Lån av utstyr for videokonferanse eller telefonmøte
Kjøkken i hver etasje
Felleskostnader som strøm, oppvarming, renhold og vedlikehod er inkludert
Treningsrom, dusj og garderobe (varierer fra de ulike kontorhusene)
Vaktmestertjenester
Fri benyttelse av stillerom
Deltakelse på ulike arrangementer i regi av Kontorhuset
Tilgang til alle Kontorhuset sine lokasjoner


Tillvalgsmuligheter
 

Høyhastighets bredbånd 200/200, kopi, scan og print (obligatoriksk)
Kaffe og andre varme drikker
Lagerrom/boder i ulike størrelser (varierer fra de ulike kontorhusene)
Parkering (varierer fra de ulike kontorhusene)
Side Image

FREE SEATING

Du kan velge selv hvor eksponert du skal være

Hos oss i Kontorhuset vet vi at desk og free seating ikke passer alle. Ved hvert kontorfellesskap passer vi på å tilby ulike størrelser på de åpne kontorlandskapene. Noen steder er det bare plass til 4 stykker ved samme område, mens andre steder kan det sitte opp til 15 stk. I tillegg har man alltid en mulighet til å benytte seg av møterom, stillerom eller andre sosiale soner som passer.
Jeg ønsker mer info
Side Image

FAST PLASS

Ved å velge fast plass i åpent landskap får du din egen kontorpult, hver dag. Her kan du la PC skjerm stå etter endt arbidsdag. Du vil også få tilgang på låsbart skap og ergonomisk stol.
Dette passer for meg!
Side Image

CELLEKONTOR

Ditt eget låsbare kontor. Cellekontor passer for de som ønsker å ha sitt eget avlåste kontor samtidig som man er endal av fellesskapet. 

 
Jeg ønsker mer informasjon!
Side Image

TEAMKONTOR

Teamkontor er for bedrifter som ønsker å ha et eget område hvor dere kan uforstyrret lukke dere inne og samhandle kun med dine egne kollegaer, men likevel være en del av et større fellesskap. En kostnads effektiv løsning for små og mellomstore bedrifter med 3 til 20 personer,  Teamkontoret er ferdig møbelert, inkludert fri bruk av møterom, tilgang på store fellesarealer med sosiale soner og fortsatt kun fra 3 til 12 måneders oppsigelse. En fleksibel kontorløsning hvor en har god tilgang på andre spennende bedrifter og mennesker, ta kontakt for en prat om mulighetene. 
Dette er noe for oss!
Side Image

HVA ER INKLUDERT

Hva som er inkludert i leieavtalen med Kontorhuset?

Kontorhuset har lagt de aller fleste kostnadene inn i leieprisen, det er kun ditt forbruk på antall ark fra kopimaskinen eller antall kopper kaffe du drikker som avregnes.
Du skal rett og slett bare ha fokus på din jobb på Kontorhuset, vi ordner resten til en avtalt pris. 
les mer her
Side Image

HVA KAN JEG FÅ UT AV EN LEIEAVTALE PÅ KONTORHUSET?

 

Ved leie av fleksible løsninger på Kontorhuset kan du oppnå mye, vi tror på en mer arealeffektiv løsning. Med arealeffektiv løsning mener vi det er mer fornuftig å leie et mindre areal enn man ofte beregner i forhold til antall ansatte og eventuell vekst. Har man behov for mer areal kan dette utvides enkelt i Kontorhuset sine arealer der du er, eller kanskje også på et av de andre kontorhusene. For de ansatte blir pendleveien viktigere i tiden som kommer, et kontormiljø i nærheten av der de ansatte bor blir mer og mer vanlig og en løsning de ansatte setter pris på.  I tillegg får dere anledning til å profilere dere på Kontorhuset sin hjemmeside, intranett, delta på arrangementer og event, bygge relasjoner og skape gode forbindelser for seg selv og selskapet. I tillegg har man som leietaker av Kontorhuset full tilgang til hele byggets fellesarealer som trening/aktivitet, møte, kurs og bespisning og sosialt. Ta kontakt for en prat om hva Kontorhuset kan være for din bedrift inn i fremtiden.