logg inn
Meny

Kontakt oss

Våre kontorer for utleie ligger i Nedre Storgate 37 i Drammen, Sankt Hallvards vei 3 på Kjellstad i Lier og sommeren 2020 åpner også Kontorhuset Asker ved Hagaløkkveien 13. Administrasjonen er lokalisert i Dansrudveien 75 i Drammen, i samme lokaler som HoltefjellGruppen holder til.
Om du har spørsmål, eller om vi kan hjelpe deg med noe, må du ikke nøle med å ta kontakt.

Telefon: 941 26 000
Epost: hakon@kontor-huset.no
Besøk: Dansrudveien 75, 3036, Drammen
Post: Dansrudveien 75, 3036, Drammen

Kontaktpersoner

Hakon Lærum
Andre Tinjar Nordseth
Top Image

OM OSS

Kontorhuset driver utleie av cellekontorer med tilhørende fasiliteter. I dag har vi lokaler både på Bragernes i Drammen, Kjellstad Næringspark i Lier og Asker sentrum. Kontorhuset jobber kontinuerlig med utvikling av konsept og nye Kontorhuset lokasjoner. Følg oss på sosiale medier, der vil du få den raskeste oppdateringen.
Side Image

Vår historie

Våren 2014 kjøpte Holtefjell Eiendom Nedre Storgate 37, Høsten samme året startet utviklingen av konseptet Kontorhuset. I februar 2015 var lokalene klare for våre første leietakere. Ca. 1,5 år senere var lokalene fulle, da startet utviklingren av Kontorhuset Strømsø (som ble solgt 2018) i Byhaven på Strømsø. Nesten samtidig som vi åpnet på Strømsø, ble Hagaløkkveien 13 i Asker ervervet, en eiendom som ligger sentralt rett ved togstasjonen. Denne eiendommen har hatt en omfattende restaurering i 2019/20 og vil inneholde Kontorhuset Asker, Bergans Fritid og Antibac/KiiltoClean. I Mai 2019 flyttet Kontorhuset Kjellstad inn i nye flotte lokaler på Kjellstad Næringspark i Lier, et spennende bygg på 15000 kvm.
Side Image

ADMINISTRASJONEN

Kontorhuset er et selskap i HoltefjellGruppen. Administrasjon er lokalisert i Dansrudveien 75 i Drammen, i samme lokaler som resten av administrasjonen til HoltefjellGruppen.

Vår ambisjon er å etablere Kontorhuset i flere byer i Norge. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål, eller om du ønsker å drøfte mulighetene for etablering av Kontorhuset nær deg.