logg inn
Meny

LØFTER KONTORHUSET BRAGERNES

06.03.2024 Kontorhuset
God kvalitet hele veien, men etter snart ti år er det tid for et løft for Kontorhuset Bragernes. – Gis nytt og tidsriktig uttrykk, sier Trine Maren Skott-Myhre og Kolbjørn Stuvebakken i Kontorhuset Drift AS.
Del på
Icon Icon
Icon Icon
Icon Icon
Icon Icon
LØFTER KONTORHUSET BRAGERNES
Planlegging og gjennomføring: Fra venstre: Bardur Magnusson (Dpend Entreprenør), Trine Maren Skott-Myhre (Kontorhuset), Kolbjørn Stuvebakken (Kontorhuset) og Lill Dons (Senab Eikeland)

1. februar 2015 åpnet Kontorhuset Bragernes dørene for første gang. Det var en nyskapning i Drammen. Huset er fortsatt populært.
 

– Nå er 70 prosent utleid, men flere er på vei inn i bygget. Kontrakter er signert med utleie fra mars, sier Skott-Myhre.
 

Dele-økonomi

Kontorhusets løsning bygger på deleøkonomi og bærekraftige valg. Bedriftene leier arbeidsplasser og kontorer som sitt eget og deler på kjøkken, toaletter, scan og print, kaffemaskiner, sosiale soner og møterom.
 

– Her er alt inkludert. Fakturaen dekker alt du trenger. Inkludert er også vedlikehold, innkjøp av papir til printer, det trådløse nettverket, renhold, toalettpapir eller hva det måtte være. Det er en modell mange setter pris på. I tillegg trenger du ikke betale husleie for møterom som ofte står ubrukt. Det er flere enn oss som tenker at det er lurt å dele på alt som kan deles, og som er til fordel for bedriftene og miljøet, sier Stuvebakken.
 

Høy utleie
 

Kontorhuset har godt fotfeste. Samlet, er 87 prosent utleid. På Strømsø som er det aller nyeste bygget, er alt utleid. Kontorhuset har også beliggenheter i Asker og på Kjellstad i Lier.
 

– Belegget på Bragernes har ligget lavere enn andre av våre beliggenheter den senere tiden. Det kan henge sammen med at det er det eldste bygget. Vi jobber fortløpende med å forbedre oss og møte leietakernes behov. Selv om løsningene på våre fire Kontorhus har noen variasjoner, er grunnfilosofien lik: Det skal være enkelt å leie hos oss. Kontrakten er fleksible. Du kan raskt utvide eller redusere plassen du trenger. For mange kan det være avgjørende i valg av ny løsning, sier Skott-Myhre.
 

Showrom

– Unikt på Bragernes er muligheten vi har på gateplan, sier Stuvebakken.

Et stort åpent landskap med mange arbeidsplasser, ulike sosiale soner, eget kjøkken og også lydtette stillerom (bokser) kan nå leies i sin helhet. På Finn.no finner du det delikate kontorlokalet med mulighet for showroom, publisert til utleie. Her finner du også en digital visning, som tar deg gjennom planløsningen.
 

– Passer fint for bedrifter som vil ha et showrom, eller som vil skape et stort fellesskap og også kan ha behov for egen inngang fra gateplan. Det er en unik mulighet i Drammen, sier Stuvebakken.

 

Fakta

  • Dette gjøres: Nye delikate farger, nye møbler i sosiale soner, nye møteromsstoler, nye spilevegger og teppefliser i ganger
  • Interiør/farger/møbler: Senab Eikeland
  • Entreprenør: Dpend Entreprenør
  • Miljøperspektiv: Trekke om eksisterende møbler
Del på
Icon
Icon
Icon
Icon

FLERE INNLEGG