logg inn
Meny

TRINE GRUNG VIL LEIE HELE KONTORHUSET

17.11.2015 Trine Grung
Jeg har alltid vært en som drømmer stort og deretter sakte men sikkert gjør drømmene virkelige. I 2013 flyttet jeg tilbake til Drammen, etter 10 år i Røyken, og hjemmekontor ble valget et par år. Men det var ikke gunstig da jeg opplever selv å bli veldig ineffektiv når jeg er hjemme.
Det er alltid noe annet en skal gjøre, samt fokuset blir ofte ikke «jobb» fokus.
Del på
Icon Icon
Icon Icon
Icon Icon
Icon Icon
TRINE GRUNG VIL LEIE HELE KONTORHUSET

Jeg fikk via kjente nyss om prosjektet Kontorhuset og var tidlig i møter med Ola Semb om lokalene. Jeg tok bilder før og etter og fulgte prosessen tett. Jeg var ikke i tvil om å flytte hit når det åpnet og jeg var førstemann inn i lokalene.

Siden jeg flyttet inn 2 februar 2015 har firmaet vokst til tre stykker og vi er i større lokaler. Snart må vi sikkert leie flere rom og det er utrolig morsom prosess.

Jeg simpelthen elsker de stilige lokalene og ikke minst tilgangen vi har til tipptopp møterom til enhver tid. Aldri har møter med kunder vært lettere å invitere til og for meg som har «bodd» i bil for å dra til kunder kan nå invitere de til meg.

 

Kontorhuset er perfekt for pendlere som ønsker å ha kontor i Drammen for å roe pendlingen, de som har hjemmekontor i dag og ønsker et miljø å gå til samt de som starter for seg selv. Jeg kan anbefale Kontorhuset og kompetansen på det sterkeste. Jeg har ikke angret en dag!

Del på
Icon
Icon
Icon
Icon

FLERE INNLEGG