logg inn
Meny

TØFF SATSING I DRAMMEN

07.10.2015 Hakon Lærum
- Konseptet er ikke nytt, men vi er de første som drar kontorhus-konseptet så langt. På Kontorhuset i Drammen er det ”plug and work” - ryddige forhold, solide leietakere og mye moro! Det er bare 10 måneder siden vi åpnet dørene, 26 av 37 kontorer er allerede leid ut, forteller daglig leder og ”kontorsjef” Hakon Lærum.
Del på
Icon Icon
Icon Icon
Icon Icon
Icon Icon
TØFF SATSING I DRAMMEN
Det er snart fullt hus på Kontorhuset i Drammen. Det er den velkjente motivasjonskonsulenten Hakon Lærum som er daglig leder og ”kontorsjef” i Nedre Storgate 37. (Foto: Alessandra Langum)

Eierne bak prosjektet Kontorhuset, Holtefjell-Gruppen, er bunnsolide, men det skal i tillegg gode nerver til før man investerer såpass mange millioner. Takket være god innsats fra kontorsjefen selv og jungeltelegrafen i Drammen har huset blitt fylt opp til over 70 prosent i rekordfart.

Det gode fellesskapet
Nedre Storgate 37 ble totalt ombygd og tilpasset planene om å skape Norges beste kontor-fellesskap. Med Hakon Lærum, en av landets beste motivasjonskonsulenter og dyktige selgere på laget, var grunnlaget for suksess lagt.
Det er investert betydelige summer i å skape et levende kraftsenter der bedrifter fra mange ulike segmenter allerede  drar nytte av hverandres spesialiteter. Bare 7 måneder etter at de siste håndverkerne forlot bygget var nærmere 70 prosent av arealet utleid!
 

Det er en flott blanding bedrifter som har valgt Kontorhuset som base for virksomheten. Her er noen av de som var tilstede denne dagen:  fra venstre Cato Mortensen i Konsernet Mortensen, Frode Lund Nilsen i link International, Geir Loftus i Printsystemer, Roar Holther i Sponsor Support, Marius Undersrud i Goodyear, Stig Selås i Firmatur.no, Trine Grung i Digitalrådgiver Trine Grung, Hakon Lærum i Kontorhuset og Ha-Con, Nicolas Eikens i Ideo Solutions og foran til høyre Kari Anna Sandvik i Alvens. (Foto: J. Kalvik)

 

Miljøet på Kontorhuset er veldig bra! Jeg gleder meg til å dra på jobb, og har fått flere nye venner. Ved utfordringer på jobb er det også svært fint å ha «kolleger» å kunne diskutere sakene med, og ikke minst å dele gledene med! forteller Stig Selås, Firmatur.no  
 

Ikke nytt, bare bedre
- Dette konseptet er ikke nytt, men å dra den så langt at du har 37 cellekontorer som er ferdig innredet før du har en eneste leietager, det er tøff satsing – i Drammen. Vi åpnet dørene for ni måneder siden, og dette har blitt lagt godt merke til her i byen. Det viktigste er imidlertid at de som har flyttet inn er veldig godt fornøyd, forteller Hakon Lærum.
Kontorhuset har blitt en dynamisk yngleplass for gode ideer, der nyetablerte og vel etablerterte møtes i et profesjonelt miljø hvor man finner alt man trenger for å gjøre en god jobb i en profesjonell ramme og samtidig trives maksimalt.
Det er kjøkken, dusj, møterom for alt fra 4-40 personer, parkering og en lang rekke goder inkludert for dem som blir en del av det gode miljøet. Vi nevner sikkerhet, adgangskontroll og sist men ikke minst – leietagerne får en god forretningsadresse.

 

God miks
Det er oppnådd en god miks når det gjelder leietagerne. Både vel etablerte bedrifter som opererer nasjonalt og mindre selskaper som kommer rett fra hjemmekontoret til Kontorhuset har funnet seg godt til rette.
Mange sier at dette har de drømt om og håpet på. Når man kommer inn i et sosialt fellesskap, når man virkelig føler at man går på jobb, så øker både trivsel og resultater, forklarer Lærum.
- Jeg er veldig godt fornøyd med valget av kontor, sier Pål Espen Nordhaug i W.Giertsen Hallsystemer.
Han legger til at “…Effektiviteten min har økt i takt med trivsel og salgsresultater. Etter å ha sittet på hjemmekontor er dette en helt ny hverdag som jeg er veldig fornøyd med…”

 

Bredt spekter
Blant selskapene som allerede er godt i gang på Kontorhuset finnes alt fra selvstendig næringsdrivende til store konserner.
Her er regnskapsbyrå, revisor, importør av bildekk, den landskjente reiseoperatøren Firmatur.no, kommunikasjonsrådgiver og vikarbyrå.  
- Vi har en blogger og ekspert på sosiale medier, kostholdsveileder, investor, eiendomsutvikler, forretningsutvikler,  profesjonell styreleder, en regionsjef med ansvar for 50 selgere,  webutviklere, systemintegrator og en bedrift som driver med sponsor support. Bare for å nevne noe, smiler Lærum.

 

Plass til flere
Lærum åpner også dørene for firma som ønsker et bykontor, prosjektkontor, pendlerkontor eller for eksempel avdelingskontor. Bare for å nevne noen av mulighetene. Det er plass til flere, men disse må passe inn i konseptet. Det stilles krav, men til gjengjeld får man et unikt profesjonelt fellesskap og stolthet over arbeidsplassen sin.
Her får du kolleger du kan sparre med, lære av, lære bort og du skal kunne føle at du er en del av et større fellesskap. Her er det folk som bryr seg om deg, men ikke om hva du gjør, forklarer Lærum.

 

Kontakt:
Daglig leder Hakon Lærum Tlf. 94126000
E-post: hakon@kontor-huset.no Hjemmeside: http://kontor-huset.no/

Del på
Icon
Icon
Icon
Icon

FLERE INNLEGG