logg inn
Meny

TIPSLISTA DU TRENGER FOR NYE KONTORER

27.12.2022 Kontorhuset
Er nye kontorer noe du tenker på? Da kan du ha bruk for tipslista til Kolbjørn Stuvebakken og Kontorhuset.
Del på
Icon Icon
Icon Icon
Icon Icon
Icon Icon
TIPSLISTA DU TRENGER FOR NYE KONTORER
Kolbjørn Stuvebakken og Kontorhuset har utviklet tipslista du kan trenge når du vurderer nye kontorer.

Kontorer handler om mer enn leiepriser og varighet. Det er mye å tenke gjennom.
Stuvebakken og Kontorhuset vet mye om det som kreves. Bak ligger erfaring fra kontorhusene i Drammen, Lier og Asker. Over 100 bedrifter er leietagere i dag. Over 80 prosent er utleid.
 

– Vi deler gjerne tipslista med dem som er interessert. Vi vet at bedrifter kommer av ulike grunner. Det kan være leiekontrakter som går ut, sammenslåinger eller strategiprosesser, sier Stuvebakken. Et av hans viktigste stikkord er fleksibilitet.
 

– Vi er opptatt av fleksibel skreddersøm. Vi tror på nye løsninger og forandringer som kanskje ikke er planlagte. Da handler det om å ha mulighetene når du trenger dem, sier Stuvebakken.
 

Han understreker at lista neppe gjelder for alle. – Men vi vet at den er et god utgangspunkt, sier Stuvebakken.
 

1. Bærekraftige lokaler

Er bygget miljøsertifisert? Det handler om hvor fotavtrykket på miljøet. Det handler om å ta fremtiden på alvor og om å tiltrekke seg medarbeidere som vil bidra til en bedre verden.
 

2. Plass til vekst

Det er dyrt å ha plass til overs. Vi tenker det er lurt å ha mulighet for å vokse uten å betale for plass før du trenger den. Det handler også om å redusere plass så sømløst som mulig før kontrakter utløper.
 

3. Kontraktens varighet

Samfunnet er i forandring. Vi tror endringer vil fortsette. Derfor tror vi på korte kontrakter. Da kan du snu deg raskt, også når du skal gå sammen med andre. Unngå at lange kontrakter stopper smarte løsninger.
 

4. Fleksibilitet

Korona skapte et mer fleksible arbeidsliv. Vi jobber mer hjemme. Vi tror det fortsetter. Arbeidslivet forblir mer fleksibelt. Da trenger du andre løsninger enn de tradisjonelle. Da trenger du fleksibilitet.
 

5. Aktivitetsbasert

Har du hørt om aktivitetsbaserte arbeidsplasser? Det er noe vi tror på. Mange kan tjene på vekselbruk. En dag trenger du et stille kontor. Den neste skal du jobbe sammen med en eller flere og noen ganger med et helt team.
 

6. Dele-økonomi

Vi tror flere kan dele på mer. Møterom, sosiale soner, kjøkken, spiserom, kaffemaskiner, printer og skanner passer i dele-økonomi. Det er smart for miljøet, ressursbruk og lommeboka.
 

7. Adresse

Har du rett adresse? Hvordan ser det ut der du er om fem eller ti år? Kommer adressen din til å være attraktiv for de beste hodene i fremtiden?
 

8. Omgivelsene

Vi tror på fleksibilitet. Derfor tilbyr vi korte kontrakter, men vi oppfordrer alle å tenke langsiktig. Hvordan skal nabolaget ditt se ut om ti år? Er dere i et bygg som blir tatt vare på og i et attraktivt område?
 

9.Utvidet arbeidsmiljø

Bedrifter lever ikke isolert. Ikke ansatte heller. Er det andre i bygget der dere er? Er det attraksjoner der som dine ansatte vil etterspørre i dag og fremover? Hvordan er det med spisesteder, kaffeplasser eller servicefunksjoner?
 

10. Reiseveien

Er dere rigget for null-utslippssamfunnet? Hvordan reiser ansatte og besøkende? Har dere egne parkeringsplasser? Er det tilrettelagt for kollektivreiser, gående og syklende?
 

11. Totalkostnaden

Har du kontroll på kostnadene per hode? Vet du hva som er inkludert? Hva med service på kaffemaskiner, etterfylling av papir i printeren og IT-kostnadene? Vi tror «all inklusive», inkludert administrasjon, er smart.
 

12. Kvadratmeterpris

Hva betyr mest: Pris per kvadratmeter eller per hode? Hva skal du ha løst og hva kan du med fordel løse sammen med andre?
 

13. Inneklima

Jobber du i tung og oppbrukt luft? Vi legger vekt på godt inneklima, gode friskluftanlegg med god temperatur- og klimastyring. Da tror vi at alle jobber bedre.
 

14. Individualitet

Vi tror på individualitet. Vi tror det er bra å gå egne veier, men vi tror det lurt å dele på det som er egnet. Vi tror på utradisjonelle valg som er bærekraftige og tar miljø og framtid på alvor.
 

15. Kontorpraten

Vi har tilbudt kontorløsninger siden 2015. Vi har flere kontorhus og nye underveis. Vi utvikler oss hele tiden. Ikke noe opptar oss mer enn å finne de beste løsningene. Vi elsker å høre hvordan dere tenker. Du finner oss her – send gjerne en e-post så setter vi opp en avtale, eller ring: Kolbjørn: 909 23 922.

Del på
Icon
Icon
Icon
Icon

FLERE INNLEGG