logg inn
Meny

TILBYR KONTOR MED TRIVSELSGARANTI

04.04.2023 Kontorhuset

Du kan trygt glemme alt du vet om kontorfellesskap. Modellen til Kontorhuset kommer med trivselsgaranti.

Del på
Icon Icon
Icon Icon
Icon Icon
Icon Icon
TILBYR KONTOR MED TRIVSELSGARANTI
Kolbjørn Stuvebakken og Kontorhuset tilbyr kontorer med trivselsgaranti.

Hva skaper trivsel, effektivitet og utvikling på en arbeidsplass? For Kolbjørn Stuvebakken er svaret enkelt: Gode, luftige kontorer, godt miljø, god stemning og mulighet til å bygge relasjoner.
 

– Vi opplever stadig vekk at folk kommer inn til oss og sier at her ser de noe helt annet enn det de forventet, sier han.
 

Stuvebakken er "alt-mulig-mannen" på Kontorhuset AS. Siden årsskiftet har han vært konstituert daglig leder. Nå gleder han seg til late påskedager og til å ta imot Trine Maren Skott-Myhre. Hun er ny daglig leder fra 11. april og går inn i tospann med Stuvebakken for å snakke opp og videreutvikle fire topp moderne kontorhus på Østlandet.
 

– Vi er annerledes. Vi bygger kontorlandskap som er tilrettelagt for små og store. Vi har skreddersøm også for større bedrifter med langsiktige perspektiv og god fleksibilitet. Vi oppfyller arbeidsmiljølovens krav om minst seks kvadratmeter gulvareal per arbeidsplass og lager luftige løsninger med gode sosiale soner. Det gir mulighet til både konsentrasjon og samhandling, sier Stuvebakken.


Trivselsgaranti
Kontorhuset tilbyr teamkontorer, cellekontorer og ulike plasser i åpent landskap, og tilpassede løsninger for bedriftenes behov. De ansatte blir en del av et samfunn ut over egen bedrift. – Her er det alltid muligheter for sosialisering og nettverksbygging.
 

Interaktiviteten er viktig. – Når mennesker møtes, skjer det noe. Da oppstår nye impulser, ny inspirasjon, nye nettverk, og kanskje noen nye samarbeidspartnere, sier Stuvebakken.
 

Historien viser at leietakerne i Kontorhuset gir hverandre business på tvers av bransjer. Det skaper muligheter for vekst og utvikling. I tillegg kommer «tilfredshetsgaranti» på femten dager.
 

– Hvis en ny leietager kommer til oss den første måneden og sier at løsningen ikke passer dem, er det helt greit. Da sletter vi alle regninger og betaler tilbake depositumet. Så langt har ingen benyttet garantien.


Mye for pengene
Kontorhusets konsept er «Plug and work». Det innebærer at bedriften kan flytte rett inn med umiddelbar tilgang til nettverk, maskiner og moderne kontormøbler. Alt du trenger å gjøre er å koble deg til og begynne å jobbe. Dine ansatte får alle nødvendige fasiliteter med høy standard, og deler fellesarealer som kjøkken, møterom, kantine og treningsrom med de andre på huset.
 

– Løsningen er perfekt for en virksomhet som ser nytten av å utvide relasjonsplattformen og være en del av en større delingsmodell. Og hvis du ønsker ny giv og ny energi, tenker vi har det rette for deg.
 

Hva så med prisen? Mange tror at siden bindingstiden er kort – fra tre måneder og oppover, så må leieprisen være høy. Det er ikke tilfelle.
 

– Faktum er at vi ligger langt under snittpris per hode på kontorer i Oslo-området og også under det som er standard i Asker. Bedrifter som flytter inn hos oss, har i mange tilfeller halvert utgiftene til kontorene de kommer fra, sier Stuvebakken.

Del på
Icon
Icon
Icon
Icon

FLERE INNLEGG