logg inn
Meny

TECH HUB PÅ KONTORHUSET

29.10.2020 Kontorhuset
Ny Tech Hub i Drammen. På Kontorhuset har teknologi-selskap funnet sammen. – Kan gi oss mer kraft og skape bedre løsninger for kundene, sier initiativtaker Dominic Akadimah i Imara AS.
Del på
Icon Icon
Icon Icon
Icon Icon
Icon Icon
TECH HUB PÅ KONTORHUSET
Jan Morten Anderen i Cookie Information AS (fra venstre), Kolbjørn Stuvebakken i Kontorhuset Drift AS, Dominic Akadimah i Imara AS,Tomas Nærbøe i Convivial AS og Jørgen Ellingsen i Ellera AS er av dem som drar i gang ny Tech Hub i Drammen.

På Kontorhuset på Bragernes i Drammen er 34 selskap under samme tak. Ti av dem er it- og teknologibasert. Nå finner de sammen og danner en ny Tech Hub i Drammen.
 

– Vi overlapper og utfyller hverandre. Nå handler det om å utforske mulighetene. Bli mer kjent og se hvilke fordeler vi kan skape i et eget nettverk på Kontorhuset, sier Akadimah.
 

Møteplasser
 

– Kontorhusene våre er møteplasser. Vi tror på møter mellom folk. Vi tror det gir bedre bedrifter, bedre utviklingsmuligheter og at flere kan skape mere sammen, sier salg og markedssjef Kolbjørn Stuvebakken i Kontorhuset Drift AS. 
 

Han startet i sin nye jobb på Kontorhuset 1. oktober.
 

– Det er litt overraskende, men først og fremst veldig fint å se de fantastiske mulighetene bedriftene hos oss har til å bygge relasjoner og skape mer business, sier Stuvebakken.

Hakon Lærum etablerte det første av fire Kontorhus på Bragernes i 2015. Der har over 80 sin arbeidsplass.
 

– Å sitte på et av våre Kontorhus skal gi fordeler. Vi har sett det fra første stund. Det skjer interessante ting når folk med ulik kompetanse møtes. Vi har mange eksempler på at bedrifter er blitt styrket gjennom å være leietakere hos oss, sier Lærum.
 

Nettverk
 

Jørgen Ellingsen i It-selskapet Ellera er av dem som vil utforske mulighetene gjennom Tech Hub på Kontorhuset. Ellera og Ellingsen har hatt Kontorhuset på Bragernes som adresse i over to år.
 

– IT- og tech-selskapene på Kontorhuset på Bragernes konkurrerer ikke om de samme oppdragene. Det betyr at vi kan utfylle hverandre, sier Ellingsen.
 

Kontorhusene er tuftet på selvbetjening. De har ikke egne husverter.
 

– Vi sørger for alt som trengs for at bedriftene hos oss kan ha en problemfri hverdag. Her er det «plug & work» som gjelder. At initiativet til Tech Hub kommer fra bedriftene selv, er derfor helt naturlig, sier Lærum. 
 

Tech Hub er møtt av entusiasme i Kontorhuset Drift.
 

– Vi er stolte når vi ser at konseptet virker. Tech Hub- initiativet er en av grunntankene bak det vi holder på med. Du skal tjene på å være hos oss, sier Lærum.
 

– Jeg føler meg trygg på at nettverket kan styrke alle virksomhetene. Vi kan tilføre hverandre ny innsikt, relasjoner og skape grunnlag for ny og sterkere business, sier Akadimah.

Del på
Icon
Icon
Icon
Icon

FLERE INNLEGG