logg inn
Meny

SIGNERT MED KONTORHUSET

04.03.2022 Kontorhuset
Dpend flytter til Kontorhuset på Strømsø torg. – Der kommer vi tett på vårt største utviklingsprosjekt, sier Inger Marie Berg og Njål Kjellesvik Norheim i Dpend.
Del på
Icon Icon
Icon Icon
Icon Icon
Icon Icon
SIGNERT MED KONTORHUSET
Kolbjørn Stuvebakken (fra venstre) og Hakon Lærum i Kontorhuset har signert kontrakt med Inger Marie Berg og Njål Kjellesvik Norheim i Dpend.

Kontorhuset skal fylle 1800 av 8800 kvadratmeter i The Square på Strømsø torg i Drammen. Det tidligere Statens vegvesen-bygget er under total renovering. Det vil fremstå som helt nytt da det åpner i mai. Mange kontrakter er allerede signert. – Vi nærmer oss 50 prosent utleid, sier Hakon Lærum og Kolbjørn Stuvebakken i Kontorhuset Drift AS.

Eget konsept

Dpend har vært på eiersiden i Kontorhuset siden starten på Bragernes i Drammen i 2015. Senere har Kontorhuset også etablert seg på Kjellstad i Lier og tett på Asker stasjon i Asker.

Strømsø er summen av alle erfaringer siden 2015. – Her blir det mange og gode møterom i ulike størrelser, godt med sosiale soner og uformelle møteplasser, gode kjøkkenløsninger, treningsrom, garderober og alle varianter av kontorløsninger fra åpne plasser til kontorer i skreddersøm for mellomstore bedrifter, sier Stuvebakken.

Interessen for nyetableringen er sterk.

– Vi har signert kontrakter med mange godt etablerte og spennende bedrifter. Nå er også Dpend signert. Vi gleder oss stort til åpningen, sier Lærum.

Mathall og finans

The Square blir en møteplass. Inn kommer en stor mathall, Drammen Street Food. Inn kommer også storbanken Nordea, forsikringsselskapet Gjensidige, arkitektselskapet Nils Tveit og kollektivselskapet Brakar.

– The Square blir spennende. Mange attraktive og godt kjente bedrifter skal inn i bygget. Det blir en spennende miks og en viktig møteplass for bedrifter og folk flest, sier Inger Marie Berg som er daglig leder i Dpend Management.

Bak The Square står Strømsø United som eies av Dpend, Castrum og Christensen Eiendom som jobber med store byutviklingsplaner på Strømsø.

– Det er flott for oss å få kontorer i området midt i det største prosjekt vi jobber med, sier markeds- og kommunikasjonssjef Njål Kjellesvik Norheim.

Bærekraftig

– Kontorhuset bygger opp under bedrifter som vil være mest mulig bærekraftige. Her skal vi ha vårt eget område og sitte tett på andre virksomheter som vi vil dele mye med. Det er ikke bærekraftig at alle bedrifter har egne skannere, printere, toaletter, spiserom, kaffemaskiner, sosiale soner og møterom. Dessuten tror vi det gir spennende impulser og bidrar til bedre arbeidsmiljø å ha felles sosiale soner med andre verdiskapende arbeidsmiljøer, sier Norheim.

Dpend har allerede solgt eget bygg i Kobbervikdalen. Kontor- og lagerlokalet som de disponerer skal fremleies for en periode.

– Perfekt for bedrifter med andre behov enn vårt. Vi vil tjene på nærheten til jernbanestasjonen og busstasjonen som begge er innenfor ett minutt gangavstand, og sitte tett på området vi jobber mye med for å utvikle, sier Berg og Norheim.

Spennende miks

– Vi får en spennende miks på Kontorhuset på Strømsø. Vi har allerede signert kontrakter med bedrifter som Senab Eikeland, Manpower og CatalystOne Solutions, sier Lærum og Stuvebakken.

Senab Eikeland er en gigant innenfor kontorinnredninger. Nå skal bedriften stå for innredningen i sitt nye lokale i Drammen.

– Det blir deres showroom i Drammen. Vi gleder oss til å vise fram nye og moderne arbeidsplasser med Drammens mest sentrale beliggenhet, sier Stuvebakken. Daglig konstaterer han at det Kontorhuset tilbyr treffer bedriftenes behov for moderne og fleksible løsninger.

– Mange har erfart behov for mer fleksibilitet de siste to årene. Der har vi gode svar, sier Stuvebakken.

Trend: Vekst for teamkontor

Da det første Kontorhuset ble etablert i 2015 var nøkkelen for suksess cellekontorer.

– Vi tilbyr fortsatt cellekontorer og kontorplasser i åpne landskap. Det passer for mange, men størst etterspørsel ser vi nå for teamkontorer, sier Lærum.

Teamkontorer er løsningen for bedrifter som vil ha eget kontor og også være en del av et større felleskap.

– I tillegg ser vi at mange bedrifter trenger prosjektkontor fast eller i perioder. Alt det andre som også trengs for å tilby et godt arbeidsmiljø, kan med fordel deles med flere. De fleste møterom i bedrifter som har egne lokaler, står for det meste ubrukt. Sånn er det også med ulike sosiale soner og kopimaskiner, for å nevne noe av det som ligger innenfor deleøkonomi-ordningen på Kontorhusene våre, sier Stuvebakken.

Dette får du på Kontorhuset

 • Tilgang 24/7
 • Fri bruk av møterom
 • Alle sosiale soner
 • Treningsrom
 • Kantine
 • Kjøkken
 • Høyhastighets bredbånd
 • Kopi/print/scan
 • Felleskostnader som strøm, oppvarming, renhold og vedlikehold
 • Tilgang til andre Kontorhus i Lier, Asker og Drammen
 • Komplett kontor med nye og moderne møbler
Del på
Icon
Icon
Icon
Icon

FLERE INNLEGG