logg inn
Meny

KONTORHUSET UTVIDER I DRAMMEN

12.08.2020 Kontorhuset

Kontorhuset på Losjeplassen i Drammen vokser. Nye og moderne lokaler står klar til bruk i løpet av august.
 

– Lokalet passer for en enkeltbedrift som vil ha egen inngang, men kan også være egnet for flere mindre virksomheter. Om vi etablerer cellekontorer eller andre løsninger, avhenger av hvem som vil inn i lokalene, sier daglig leder Hakon Lærum i Kontorhuset Drift AS.
 

Kontorhuset på Losjeplassen på Bragernes i Drammen åpnet som det første av tre i 2015.

I 2019 åpnet Hakon Lærum Kontorhuset i Lier og i 2020 i Asker.

Del på
Icon Icon
Icon Icon
Icon Icon
Icon Icon
KONTORHUSET UTVIDER I DRAMMEN
Slik lokalene fremstår i dag

Hobbymann-lokalene
 

Lokalet som nå skal omprofileres til Kontorhuset er det gamle lokalet til Hobbymann, som det siste året har vært forbeholdt gründere under navnet Gründerhuset.
 

– Vi har sett at lokalet ikke har truffet gründerne godt nok. Det er ikke gründere som først og fremst har brukt lokalene, men andre som har sett at det er et veldig rimelig tilbud. Vi har gitt konseptet Gründerhuset ett år. Den perioden er vi nå ferdig med uten at vi ser at det er en suksess i Drammen. Vi tar derfor ned den satsingen og utvider Kontorhuset som vi har god erfaring med, sier Lærum.
 

39 kontorer
 

På Kontorhuset på Bragernes er det i dag 39 topp moderne kontorer og flere kontorplasser i åpent landskap. De er utleid til ulike bedrifter. 
 

– Etterspørselen etter «plug and work» er god. I Lier som vi åpnet i fjor, er det fullt. Også i Asker er det god etterspørsel og nå utvider vi på Bragernes, sier Lærum.

Han kaster ikke ut dem som har medlemskap i Gründerhuset.
 

– De kan fortsette på Kontorhuset og får dermed også tilgang til alle møtefasiliteter og de andre Kontorhusene, sier Lærum.
 

God erfaring
 

En av dem som har erfaring fra Gründerhuset, er Dominic Akadimah. Han står bak IT-selskapet Imara AS som er spesialist på å effektivisere og automatisere arbeidsprosesser. Ideen er å få til best mulig samspill mellom mennesker og teknologi. Målet er økt produktivitet, kvalitet og lønnsomhet.

– Gründerhuset var viktig for Imaras oppstart. Det ga oss mulighet til å ta imot besøkende og kjøre presentasjoner fra egne lokaler, sier Akadimah.
 

I dag er Imara en av 74 bedrifter som har sin arbeidsplass på Kontorhuset.

– Det gir i tillegg tilgang på møtefasiliteter vi ikke tidligere hadde, sier Akadimah.

Del på
Icon
Icon
Icon
Icon

FLERE INNLEGG