logg inn
Meny

KONTORHUSET RIGGER FOR VEKST

21.09.2020 Kontorhuset
Hakon Lærum henter Kolbjørn Stuvebakken fra Royal Caribbean Group. Han skal sette ny fart på Kontorhuset. Første mål er å vokse til ti Kontorhus.
Del på
Icon Icon
Icon Icon
Icon Icon
Icon Icon
KONTORHUSET RIGGER FOR VEKST
Kolbjørn Stuvebakken

Kolbjørn Stuvebakken skjønner service. Han er tidligere hotellsjef på Golsfjell. Nå kommer han fra et av verdens største cruiserederier. I seks år har han vært landsjef for det Miami-baserte Royal Caribbean i Norge.
 

Hakon Lærum og Holtefjellgruppen har bygget opp Kontorhuset. Nå dobles bemanningen.
 

– Det skal gi oss større fart. Vi jobber nå med tre mulige prosjekter for etablering av nye Kontorhus. Vårt første mål er å vokse til ti. Vi ser først og fremst på Østlandet, men vurderer også andre større byer i hele landet, sier Lærum.
 

Plass i Asker
 

Kontorhusets siste nyetablering åpnet dørene i Asker i sommer. Der er det fortsatt en del ledig, mens Kontorhuset på Kjelstad i Lier som åpnet for et år siden er tilnærmet helt utleid.
 

På Bragernes er det noe mer ledig. 20 prosent av de 40 cellekontorene står tomme. Det er resultat av koronaviruset.
 

Tydelig satsing
 

Kontorhuset er et selskap i Hotefjellgruppen AS og er et selskap som skal vokse framover.
 

– Det er en styrke for Kontorhuset å være en del av Holtefjellgruppen. Det gir oss mye kompetanse og støtte som vi ellers ikke hadde hatt, sier Hakon Lærum.

I fjor omsatte Holtefjellgruppen for 161 millioner kroner. Regnskapet viser et resultat på 22,8 millioner kroner.
 

Suksessformel
 

– På fem år har vi erfart hva som virker. Vi har funnet oppskriften for vellykkede kontorhus. Det er den vi skal ta videre til nye steder, sier Lærum.

Ett Kontorhus er åpnet og avviklet siden starten for fem år siden.
 

– På Strømsø i Drammen hadde vi for stor suksess. En av leietagerne vokste så de at de trengte all plassen vi hadde, da solgte vi lokalet. Samtidig jobber vi med nye muligheter på Strømsø, sier Lærum.
 

Høy kvalitet
 

Vekst skal ikke gi dårligere oppfølging av bedriftene som er på de ulike Kontorhusene.
 

– Vi skal fortsatt ha den samme høye kvaliteten. Vi er opptatt av nærhet og har en genuin interesse for bedriftene og folkene vi har hos oss og som bruker våre tjenester. Vi skal være deres beste venn og medspiller. Det er fortsatt vårt mål, sier Lærum og Stuvebakken som er på plass fra 1. oktober i år.
 

Lang prosess
 

Stuvebakken sier overgangen fra cruise til Kontorhus er resultat av en lengre prosess.
 

– Vi har snakket om den mulighet over lengre tid. Koronaviruset satte fart på prosessen. Cruisenæringen er av dem som er hardest rammet. Nå gleder jeg meg til nye utfordringer og nye oppgaver. Det handler både om dem som allerede er på Kontorhuset, enten de sitter i Drammen, Kjellstad eller Asker og om å finne de beste byggene for nye etableringer, sier Stuvebakken.

Del på
Icon
Icon
Icon
Icon

FLERE INNLEGG