logg inn
Meny

KONTORHUSET DOBLER I DRAMMEN - FYLLER OPP FØR ÅPNING

28.12.2021 Kontorhuset
Kontorhuset dobler i Drammen. Interessen for nyetableringen er sterk. – Utrolig morsomt å signere nye kontrakter lenge før åpning. 
Del på
Icon Icon
Icon Icon
Icon Icon
Icon Icon
KONTORHUSET DOBLER I DRAMMEN - FYLLER OPP FØR ÅPNING
Kolbjørn Stuvebakken og Hakon Lærum fyller opp Kontorhuset som skal inn på The Square på Strømsø i Drammen sommeren 2022. Foto: Drammen Live24.

Hakon Lærum og Kolbjørn Stuvebakken kjenner medvinden i ryggen. Det er et halvt år til åpning av Kontorhuset på Strømsø, men leiekontrakter signeres nå nærmest løpende. 
 

På Strømsø Torg etablerer Kontorhuset 1800 nye kvadratmeter i The Square som er under fullstendig ombygging. Der kommer både Nordea Bank og Drammens nyeste tilskudd innenfor restaurant og matbransjen – nyskapningen Drammen Street Food. 
 

Solide bedrifter

– Vi merker en stor interesse. Mange solide bedrifter har signert allerede. Det er veldig hyggelig. Det viser en sterk tiltro til oss og løsningen vi tilbyr, sier Lærum og Stuvebakken.
 

Kontorhuset skal inn i to etasjer i bygget som i praksis er et nybygg på åtte etasjer. Det tidligere Statens vegvesen-bygget har fått langt mer enn ny fasade og to nye etasjer på toppen.
 

– Bare råbygget sto tilbake. Her blir alt nytt. Våre leietakere kommer til et Bream Nor Excellent-sertifisert bygg. Det handler om å bygge og drifte så bærekraftig som mulig, sier Lærum og Stuvebakken.


The Square får i alt 8400 kvadratmeter. Kontorhuset fyller nær 1800 kvadratmeter. Her tilbys åpne kontorplasser, cellekontorer og teamkontor for mellomstore bedrifter som kan trenge et 20-talls arbeidsplasser i eget og skjermet miljø, men som likevel er med på felles bruk av kjøkken, restaurant, treningsrom, tekniske maskiner og ulike sosiale soner.
 

Skreddersøm 

– En skreddersøm for bedrifter som vil jobbe nært sammen med andre, som tror delingsøkonomi med blant annet felles bruk av møterom, kaffemaskiner og den slags er lurt, og som er åpne for at de i møter med andre miljøer og folk utenfor egen organisasjon kan få et enda mer spennende og utviklende arbeidsmiljø, sier Lærum og Stuvebakken.
 

Kontorhuset i Asker er den siste nyskapningen i Kontorhuset-familien. Det ligger omtrent på Asker stasjon og viste at beliggenhet er viktig for moderne virksomheter.
 

Også på Strømsø er bedriftene sikret god plassering. Bygget ligger så sentralt du kommer i Drammen. Fra utgangsdøra på The Square til Flytoget er det ett minutt i rolig gåfart.
 

– Her snakker vi bærekraftig beliggenhet på knutepunkt. Det gjør bedriftene mer tilgjengelige, og de kommer inn i et nytt og levende bygg som skal ha møteplass-funksjon. Nysatsingen Drammen Street Food vil bidra til liv i bygget. Her kommer den nye møteplassen for hele bydelen, sier Lærum og Stuvebakken.
 

Dobler i Drammen

Det første Kontorhuset åpnet på Bragernes i 2015. Senere har Kontorhuset etablert seg i Lier og Asker. Nå dobles kapasiteten i Drammen.
 

– Strømsø er summen av alt vi har erfart siden 2015. Her blir det mange og gode møterom i ulike størrelser, godt med sosiale soner og uformelle møteplasser, gode kjøkkenløsninger, treningsrom, garderober og alle varianter av kontorløsninger fra åpne plasser til kontorer i skreddersøm for mellomstore bedrifter.

 

Dette får du på Kontorhuset

 • Tilgang 24/7
 • Fri bruk av møterom
 • Alle sosiale soner
 • Treningsrom
 • Kantine
 • Kjøkken
 • Høyhastighets bredbånd
 • Kopi/print/scan
 • Felleskostnader som strøm, oppvarming, renhold og vedlikehold
 • Tilgang til andre Kontorhus i Lier, Asker og Drammen
 • Komplett kontor med nye og moderne møbler
Del på
Icon
Icon
Icon
Icon

FLERE INNLEGG