logg inn
Meny

KONTORFELLESSKAP - EN VOKSENDE BRANSJE

27.11.2017 Pia Vangsnes Torgersen
Kontorfellesskap er relativt nytt i Norge, men bransjen har skutt i været. Hva er grunnen til dette? Kanskje det er teknologien og fleksibiliteten i vår hverdag som er drivkreftene? Vi i Kontorhuset tror at de unike relasjonene man skaper også er en grunn til at mange har valgt å bli en del av et kontorfellesskap.
Del på
Icon Icon
Icon Icon
Icon Icon
Icon Icon
KONTORFELLESSKAP - EN VOKSENDE BRANSJE
På kjøkkenet på Kontorhuset Strømsø blir det skapt mange ideer over en kopp kaffe

Når man sitter i et kontorfellesskap slipper man å tenke på alt det administrative rundt kontorplassen. Man kan komme og gå som man vil, og alle fasilitetene ligger til rette. I tillegg bevarer man et miljø på arbeidsplassen, som man ikke ville klart å opprettholdt ved å benytte seg av hjemmekontor. Vi i Kontorhuset anser relasjonene som svært unike og verdifulle, og vi tror at dette er grunnen til at så mange blir værende. Man skaper relasjoner som ikke kan skapes på andre arenaer, for man blir kolleger med mennesker på tvers av bransjer.

 

Arbeidslivet vårt er basert på tillit, hvor tillit er selve bærebjelken i en relasjon som blir mer og mer stødig med tiden. Vi vet hvor betydningsfulle og unike relasjonene blir i et fellesskap hvor man spiser lunsj, diskuterer og støtter hverandre hver dag på tvers av bransjer, og vi tror at akkurat dette er grunnen til at kontorfellesskap har vokst så kraftig på så kort tid. Mange ser viktigheten av å ha et godt nettverk, samtidig som det er mange andre fordeler ved å være en del av et slikt fellesskap.

 

Flere bedrifter har sett at nettverket og relasjonene som skapes i slike kontorfellesskap er dyrebare. De ser verdien av å være til stede der relasjonene skapes i takt med businessen. I dag har vi i Kontorhuset flere bedrifter som verdsetter dette høyt, og som er opptatt av å være dekt på ulike arenaer.

 

Men for oss i Kontorhuset er ikke det sosiale viktig bare på grunn av nettverket og relasjonene man bygger, men også fordi det er helt nødvendig for å trives på arbeidsplassen sin. Vi vet at det er avgjørende for å kunne prestere godt og utvikle seg. Derfor arrangerer vi også sosiale happenings utenfor arbeidstiden for å kunne lære å kjenne våre kolleger på en annen måte.

 

Kunne du tenkt deg å se hvordan det er å være en del av Kontorhuset? Nå har vi åpnet dørene for alle pendlerne i perioden det er togkaos i Drammen. Ta kontakt med Hakon Lærum på hakon@kontor-huset.no.

Del på
Icon
Icon
Icon
Icon

FLERE INNLEGG