logg inn
Meny

KLARE FOR Å VOKSE I KONTORMARKEDET

13.12.2023 Kontorhuset
Kontorhuset er rigget for vekst. – Alt vi har av systemer er forberedt. Vi er klare for å vokse videre, men viktigst: Vår ambisjon er langsiktig.
Del på
Icon Icon
Icon Icon
Icon Icon
Icon Icon
KLARE FOR Å VOKSE I KONTORMARKEDET
Kolbjørn Stuvebakken og Trine Maren Skott-Myhre er klare for å vokse videre med Kontorhuset.

I spissen for Kontorhuset står Trine Maren Skott-Myhre som daglig leder og Kolbjørn Stuvebakken som markedssjef. I vinter har de merket økt pågang. Andre aktører har stengt dørene. Det sender bedrifter på søk etter nye lokaler.
 

– Vi har bygd stein på stein siden 2015. Vår kjerne er coworking og kontorhotell. For oss er det mest nærliggende å tenke utvidelse, men viktigst er ambisjonen om å være langsiktig, sier Skott-Myhre.
 

Historie fra 2015
 

Kontorhuset har historie fra 2015. Den gang startet det med en ansatt og ett kontorhus. Det var noe helt nytt i Drammen. Huset ble fylt med 30 bedrifter i løpet av to år. Siden er nye Kontorhus åpnet i Drammen, Lier og Asker.
 

I dag står Kontorhuset Drift for utleie av lokaler til 120 bedrifter. Der har over 400 sin daglige arbeidsplass.
 

– Vi jobber nært sammen med vår eier Dpend Eiendom og er tett på leietagerne. Vi tror på profesjonalisering og kontorhotell som fag, sier Stuvebakken.
 

Rigget for vekst
 

– Vi har et solid grunnlag. Vi har bygd mye kompetanse og er klare for neste steg. Vi skal fortsette å vokse sunt og fylle hus for hus, sier Skott-Myhre.
 

De har god støtte i egenutviklede it-systemer.
 

– Alt er utviklet og designet for vekst, er robust og kan enkelt tas i bruk på nye steder. Det gir oss en fordel når vi vurderer utvidelser.
 

Skott Myhre og Stuvebakken er opptatt av å se etter muligheter, men like viktig er å søke forbedringer i den daglige driften.
 

Miljø og bærekraft
 

Overskriften for 2024 er "miljø og bærekraft".
 

– Det skal settes i system. Vi skal miljøsertifiseres. Det handler om mer enn ressurser og energi. Vi snakker også om sosial bærekraft som folkehelse, ta vare på hverandre, treningsrom og sykkelparkering.
 

Flere av byggene er BREAM- sertifiserte.
 

– Vi har stor oppmerksomhet på bærekraftige løsninger. Med svært kompetente folk med oss på forvaltning, og lang livssyklus på alt av inventar for å redusere fotavtrykket, er vi trygge på at vi kan levere et produkt hvor kvalitet, bærekraft og samhandling er hjørnesteinen.
 

Bredde på husene

Kontorhusene har et bredt spekter med ulike bedrifter. Spennet går fra gründere i etableringsfasen til mellomstore og godt etablerte.
 

– Hos oss kan du velge å sitte i åpent landskap eller ditt eget kontor. Vi har et godt utvalg av kontorer med forskjellig størrelser og utforming, tilpasset små og mellomstore bedrifter.

– Vi kjenner leietagerne, behovene og fleksibiliteten som kreves.
 

Kontor og nettverk
 

– Vi tenker nettverk og ser mulighetene som finnes for kortreist business. Vi tilbyr mer enn en kontorløsning. Hos oss kommer bedriftene inn i et fellesskap. Her sitter alle tett på ulike virksomheter.
 

– Det er i møter mellom ulike folk at nyskapning skjer, at nye ideer oppstår, og nye løsninger finner form, sier Skott-Myhre og Stuvebakken.

Del på
Icon
Icon
Icon
Icon

FLERE INNLEGG