logg inn
Meny

IT-SELSKAP MED 700 ANSATTE ETABLERER KONTOR I DRAMMEN

28.04.2022 Kontorhuset

Et av landets største konsulentselskaper innen IT kommer til Drammen. Experis inntar det nye Kontorhuset på Strømsø. – Vi kommer for å vokse.

Del på
Icon Icon
Icon Icon
Icon Icon
Icon Icon
IT-SELSKAP MED 700 ANSATTE ETABLERER KONTOR I DRAMMEN
Joakim Bjerkheim (fra venstre) og Experis inntar det nye Kontorhuset på Strømsø tidlig i mai. Her sammen med Hakon Lærum og Kolbjørn Stuvebakken i Kontorhuset Drift AS.

Joakim Bjerkheim er teamleder og sjefkonsulent i selskapet med 700 ansatte og tilknyttede konsulenter. Fra tidlig i mai skal han inn i det nye Kontorhuset.

– Vi er flere ansatte som bor i Drammen som ser fram til å slippe den daglige pendlingen. Ambisjonen er å komme tettere på kundene våre i drammensområdet, vinne nye kunder og bygge opp et slagkraftig kontor her, sier Bjerkheim.

Experis er et selskap i ManpowerGroup og er et av de ledende konsulentselskapene innenfor IT-området. Selskapet omsetter for over en milliard kroner og tilbyr tjenester innenfor digital transformasjon, sikkerhet, drift og support, sky og infrastruktur og forretningssystemer. Selskapet er godt posisjonert i flere bransjer, så som bank og forsikring, offentlig virksomhet og helse.

Ny satsing

Etableringen på Kontorhuset er en ny satsing. Experis skal ha teamkontor for fem personer og har i tillegg leid tilgang til plasser i åpent landskap. – Det gir ekstra stor fleksibilitet og mulighet for å vokse og bygge kulturen vår i Drammen, sier Bjerkheim.

– Og det kan vi gjøre i flotte lokaler som er enda bedre enn jeg trodde før jeg så kontoret uken før åpning, sier han.

– Experis er en av mange spennende bedrifter vi har signert. Det er en fin bekreftelse for vårt konsept når en av landets ledende bedrifter innenfor IT signerer kontrakt med oss for å vokse i Drammen, sier Hakon Lærum i Kontorhuset.

Fleksibilitet

Kontoret på Strømsø gir også arbeidsplasser i de øvrige Kontorhusene.

– Det er en fin mulighet for oss å kunne bruke Kontorhusene på Bragernes, Lier og Asker. Ofte sitter vi ute hos kundene, men å kunne ha moderne og godt tilrettelagte arbeidsplasser flere steder, gir nye muligheter, sier Bjerkheim.

I tillegg gir hvert Kontorhus stor fleksibilitet.

– Fint å kunne utvide underveis uten å rigge seg med for mye plass i utgangspunktet eller måtte se etter ny adresse. Her kan vi enkelt vokse, sier Bjerkheim.

110 før ferien

Første uken i mai åpner Kontorhuset Strømsø.

– Den første uken skal vi ha 70 arbeidsplasser klar for våre leietakere. Mange er på plass allerede mandag 2. mai, og før sommeren kommer vi til å ha tatt imot ytterligere 40 ansatte i bedrifter som har signert kontrakter og som kommer på plass i løpet av juni og første uken i juli, sier Kolbjørn Stuvebakken.

70 prosent av Kontorhusets 1800 kvadratmeter på Strømsø torg er utleid før åpningen.

– Vi har hatt rekordinteresse for nysatsingen på Strømsø, sier Lærum.

 

Dette får du på Kontorhuset

 • Tilgang 24/7
 • Fri bruk av møterom
 • Alle sosiale soner
 • Treningsrom
 • Kantine
 • Kjøkken
 • Høyhastighets bredbånd
 • Kopi/print/scan
 • Felleskostnader som strøm, oppvarming, renhold og vedlikehold
 • Tilgang til andre Kontorhus i Lier, Asker og DrammeN
 • Komplett kontor med nye og moderne møbler
Del på
Icon
Icon
Icon
Icon

FLERE INNLEGG