logg inn
Meny

INTERESSEN BEKREFTER AT BELIGGENHET AVGJØR

07.05.2020 Kontorhuset
Kontorhuset merker igjen positiv etterspørsel etter gjenåpning av barnehager, skoler og frisører. Satsingen i Asker tjener i tillegg på beliggenheten. – Den er et trekkplaster, sier Hakon Lærum i Kontorhuset.
Del på
Icon Icon
Icon Icon
Icon Icon
Icon Icon
INTERESSEN BEKREFTER AT BELIGGENHET AVGJØR
Fasade mot E18 i Hagaløkkveien 13

Kontorhuset var en nyvinning i Drammen i 2015. Den gang satt Hakon Lærum alene på Losjeplassen i Drammen med 1400 tomme kvadratmeter. Det tok halvannet år å fylle bygget.

Ettertiden har vist at nysatsingen var en suksess. Mange av bedriftene som flyttet inn i 2015 og 2016, er fortsatt i bygget. Andre har vokst ut av lokalene. Noen er kjøpt opp og har derfor fått behov for større plass.

Kontorhuset i Asker er det tredje, eller egentlig det fjerde i rekken.

På Strømsø i Drammen ble suksessen for kraftig. Det endte med at Bane NOR overtok alt sammen. Asker blir derfor det tredje kontorfellesskapet som skal driftes under merkenavnet Kontorhuset, som Hakon Lærum leder.
 

Stor etterspørsel
 

I fjor åpnet Kontorhuset på Kjelstad. 1400 kvadratmeter kontorlokaler var utleid to måneder etter at bygget åpnet på forsommeren.

Fram til koronaviruset slo inn med full tyngde og egentlig satte mye av det normale arbeidslivet ut av spill, i alle fall for en periode, merket Lærum enda større etterspørsel i Asker.

– Fram til mars lå vi foran planene vi la opp da vi startet jobben med å fylle bygget tidligere i vinter. Det er fortsatt langt fram til åpning, men mye er utleid. Den store interessen har ikke minst å gjøre med beliggenhet, sier Lærum.

Kontorhuset i Asker ligger praktisk talt på Asker stasjon. Fra du går av toget på stasjonen er det under tre minutter rolig gange til det nye Kontorhuset som etter planen åpner i sommer.

– Vi hører fra dem vi er i kontakt med at rekrutteringen av nyansatte blir langt enklere med så sentral beliggenhet. Og her har vi arbeidsplasser nesten på stasjonen, sier Lærum.
 

Boks-løsning vinner
 

Asker er Kontorhusets største satsing. Der tilbyr Hakon Lærum over 2000 kvadratmeter. Det er en tredel større enn lokalene i Drammen og i Lier. De er begge på rundt 1400.

De første kontraktene ble signert rundt årsskiftet.

Mange av dem som har signert i Asker, er ute etter teamkontorer, eller boks-løsning som det også kalles. Det passer bra for bedrifter som trenger opp mot 20 kontorplasser.

Det er løsninger hvor bedrifter kan kombinere åpent landskap med cellekontorer.

– De som vil ha boks-løsning, kommer nesten uten unntak fra egne lokaler og kontorer. Hos oss får de større fleksibilitet, mer skreddersøm, kortere bindingstid, bedre beliggenhet og lavere husleie.

– Det er sant som analysesjefen i Malling sier: For mange handler det om å tiltrekke seg ny og attraktiv arbeidskraft. Skal du lykkes i kampen om de beste hodene, så må du tilby mer enn moderne lokaler. Du må også ha sentral beliggenhet for å bli ettertraktet, sier Lærum.
 

Kontorhuset Asker

  • 7500 kvadratmeter tett på Asker stasjon, med adresse Hagaløkkveien 13.
  • Kontorhuset har 1/3-del av arealet og tilbyr alle typer kontorløsninger, fra åpent landskap til løsninger for bedrifter med inntil 20 ansatte.
  • Møtesenter, bedriftsrestaurant, treningsrom, garderober og parkeringsanlegg er del av fullservicetilbudet.
  • De første bedriftene flytter inn i bygget 1. Juni 2020.
Del på
Icon
Icon
Icon
Icon

FLERE INNLEGG