logg inn
Meny

INN I KONTORHUSET FOR Å VOKSE

27.12.2019 Kontorhuset
It-konsulentselskapet Align Consulting har signert leiekontrakt med Kontorhuset i Asker. Det åpner sommeren 2020. Bygget tett på Asker stasjon utvides med paviljong for Bergans, renoveres fullstendig og omdannes til et BREAM In-Use. Hagaløkkveien 13 byr totalt på 7500 kvadratmeter miljøvennlige næringslokaler.
Del på
Icon Icon
Icon Icon
Icon Icon
Icon Icon
INN I KONTORHUSET FOR Å VOKSE
Erik Nøkleby Holth og Christian Tidemann-Andersen i IT-konsulentskapet Align Consulting har signert kontrakt med Hakon Lærum og Kontorhuset. I juni 2020 flytter Align inn i bygget du ser i bakgrunnen som en av de aller første.

– Vi valgte Kontorhuset for å vokse. Der kan vi konsentrere oss om det vi skal være best på.

Daglig leder Erik Nøkleby Holth i IT-konsulentselskapet Align Consulting var den første som signerte kontrakt med Hakon Lærum og det nye Kontorhuset i Asker som er under etablering. Bygget i Hagaløkkveien står klart til innflytting i juni 2020.

I syv år har Align Consulting ligget et steinkast unna Asker stasjon. Nå flytter selskapet noen hundre meter og kommer praktisk talt på perrongen.

– Asker er perfekt for oss. Det var aldri et tema å forlate Asker. I tillegg vil vi ligge nært jernbanen. Det gir oss fordeler, sier Holth.

Han er ute etter vekst.

– Markedet er med oss. Etterspørselen etter løsninger som effektiviserer driften og gir mer lønnsomhet er stor. Det som begrenser oss er tilgangen på gode hoder, sier Holth.
 

Fleksibilitet

Hakon Lærum og Kontorhuset tilbyr fleksibilitet der Align Consulting kan skreddersy sine lokaler.

– Vi slipper å rigge lokalene for vekst. Vi kan i stedet utvide etter hvert som vi trenger mer plass. For oss er det perfekt å komme til et bygg som er i forkant teknologisk, sier Holth.

Han ser fram til å bruke mer tid på det han kaller kjernen.

– Vi gjør hverdagen mer effektiv for våre kunder. Nå skal vi oppnå noe av det samme selv. Vi skal ikke tenke på kaffemaskin, printere, trådløse nettverk eller doruller. Nå skal vi bruke all energi på kundene, sier Holth.
 

Sparer plass

På Kontorhuset i Asker skal Align ha 85 av drøyt 2000 kvadratmeter som skal leies ut av Kontorhuset. I tillegg kommer Bergans og Antibac som skal ha 4000 kvadratmeter i bygget.

– Vi sparer mye plass på løsningen til Kontorhuset. Vi har også sett på andre lokaler. Med vår ambisjon om vekst ser vi at vi i tradisjonelle løsninger vil ha behov for 350 kvadratmeter. Det inkluderer egne møterom, sosiale soner og alt som trengs. Her kan vi isteden ha vår egen kjerne, og i tillegg ha tilgang på det vi trenger av møterom, treningsrom, bedriftsrestaurant og andre fasiliteter, sier Holth.
 

Miljøbygg

Kontorhuset Asker blir miljøbygg når det åpner til sommeren. Bygget som tidligere av mange er kalt Askers stygge andunge, er strippet til betongen og så bygget opp igjen.

– Vi gjennomfører en omfattende rehabilitering som konverterer eiendommen til et bream-sertifisert bygg. Det handler om miljø og energibruk, sier Lærum.

– Vårt utgangspunkt var at vi måtte ha alt innenfor våre egne vegger, men det trenger vi ikke. Her designer vi en løsning med 12 arbeidsplasser, så kan vi utvide når vi vokser, sier Christian Tidemann-Andersen, en av Align Consulting-ansatte som forhandlet fram avtalen.
 

Kontorhuset Asker

  • 7500 kvadratmeter tett på Asker stasjon, med adresse Hagaløkkveien 13. 
  • Kontorhuset har 1/3-del av arealet og tilbyr alle typer kontorløsninger, fra åpent landskap til løsninger for bedrifter med inntil 20 ansatte.
  • Møtesenter, bedriftsrestaurant, treningsrom, garderober og parkeringsanlegg er del av fullservicetilbudet.
  • De første bedriftene flytter inn i bygget sommeren 2020.
Del på
Icon
Icon
Icon
Icon

FLERE INNLEGG