logg inn
Meny

HAR DERE VURDERT Å HA ET BYKONTOR?

08.03.2018 Pia Vangsnes Torgersen
Mange bedrifter har lokaler på utsiden av bykjernen i store næringsbygg. Kanskje er både produksjonen, showroom, møterom og kontorer samlet på ett og samme sted. I dagens næringsliv går businessen fort, og man kan ha et forsprang på sine konkurrenter om man tenker litt utenfor boksen. Vi vil hjelpe dere litt på veien, og gir dere derfor tre gode grunner til at kanskje dere også skal vurdere å ha et bykontor.
Del på
Icon Icon
Icon Icon
Icon Icon
Icon Icon
HAR DERE VURDERT Å HA ET BYKONTOR?
Utsikten ut til bykjernen fra en free seating-plass på Kontorhuset Strømsø

En større fleksibilitet

Er det mange av de ansatte som er på møter og ikke benytter lokalene hver dag? Kanskje de velger å ha hjemmekontor siste delen av dagen? Vi tilbyr kontorer i nærheten av bykjernen og kollektiv transport slik at det er lett å ha besøk, men også reise på besøk til andre. Man kan komme og gå som man vil, på absolutt alle kontorhusene. Møterom, kjøkken og alle de andre fasilitetene kan brukes fritt. De ansatte vil da ikke ende opp med hjemmekontor helt alene, men heller omgå mennesker i andre bransjer i et inspirerende og inkluderende miljø.

 

Gode relasjoner

Det er ingen tvil om at i vårt næringsliv er relasjoner og kontakter viktig. Relasjonene kan hjelpe oss med å komme i kontakt med det ukjente, samtidig som de kan hjelpe oss opp og frem. Ved å omgå noen andre utenfor din egen bedrift, og den gjeldende bransjen, vil du kunne få innspill som skaper helt nye tankesett. Muligheten til å skape et stabilt og godt kontaktnettverk har du hos oss i Kontorhuset. Kanskje din neste relasjon også blir en veldig god kunde?

 

Være til stede

Å være til stede og holde følge med konkurrentene kan være viktig for en positiv utvikling. Men hva ligger egentlig i begrepet ”være til stede”? Det betyr så mangt. For det er både viktig å være nærme sine kunder, men også leverandørene og sponsorene. I tillegg er det for mange viktig å være en del av businessen i nærområdet. Ved å ha et bykontor har du mulighet til å være knutepunktet i alle disse relasjonene. Du får da vært sentrum for alle dine omgivelser og interessenter.

 

 

 

Et bykontor kan gi deg en større fleksibilitet, samtidig som du får vært til stede og skapt gode relasjoner. Og enda bedre; en slik investering trenger ikke å være en stor kostnad. Hos oss i Kontorhuset tilbyr vi ulike kontorløsninger slik at dere kan tilpasse kontorplassene til bruken. Og uansett hvilken løsning dere måtte velge, vil det ikke sette noen begrensninger på tilgangen til møterommene, de andre lokasjoner og godene som følger med det å være en leietaker i et profesjonelt kontorfellesskap.

 

Om du har noen spørsmål, eller bare er litt nysgjerrig, kan du ta kontakt på hakon@kontor-huset.no for en uforpliktende prat.

Del på
Icon
Icon
Icon
Icon

FLERE INNLEGG