logg inn
Meny

GOOGLE ADWORDS-KURS MED HENSIKT

19.09.2017 Pia Vangsnes Torgersen
Som leietager hos oss i Kontorhuset vil du både kunne tilegne deg mye ny relevant kunnskap, og dele din med andre. Det deles tanker, ideer, kompetanse og utfordringer. Dette gir mye større verdi enn hva hjemmekontor gjør.
 

Ikke bare deles denne kunnskapen over hyggelige lunsjer og morgenkaffer, men også gjennom kurs til alle våre leietagere.

Del på
Icon Icon
Icon Icon
Icon Icon
Icon Icon
GOOGLE ADWORDS-KURS MED HENSIKT

Hensikt AS

Vi er så heldige at Hensikt AS har kontor hos oss. Hensikt er et digitalt mediebyrå, som driver med digital markedsføring tilpasset dagens teknologi og behov. Alexander Tøgard er en av de aller beste i Norge innenfor fagfeltet søk, og det er han som driver søkeavdelingen fra Kontorhuset.

 

Google AdWords

Tøgard hadde tidligere i september et kurs i Google AdWords på Kontorhuset for våre leietagere. Google AdWords er Googles betalte annonsesystem. Via systemet kan man sette opp annonser på Google koblet til spesifikke søkeord. På denne måten kan annonsøren nå personer som aktivt søker etter deres produkter eller tjenester. Dette er relevant for alle bedrifter, og derfor benyttet blant annet både en regnskapsbedrift, et rekrutteringsfirma og et mediehus seg av dette tilbudet.

På kurset ble det gjennomgått hvordan man oppretter en konto, hvordan man lager annonser knyttet til søkeord og hvordan man kan måle resultatene. Alle som deltok synes dette var meget lærerikt, og så viktigheten av nåtidens teknologiske markedsføring. Slik kunnskap er viktig, uansett om man kommuniserer B2B eller B2C, altså kommunikasjon mellom bedrifter eller mellom bedrifter og kunder.

 

Vi i Kontorhuset ser viktigheten av å bygge nettverk, relasjoner og samarbeid. Vi ser ekstragevinsten man oppnår gjennom et inkluderende fellesskap. Med så mange ulike firmaer i ett og samme bygg, har vi en imponerende synergieffekt man aldri hadde fått gjennom et hjemmekontor. Dette fellesskapet gleder vi oss til å ta med videre både til Strømsø og Asker.

Del på
Icon
Icon
Icon
Icon

FLERE INNLEGG