logg inn
Meny

FYLLER NYTT KONTORHUS I REKORDTEMPO

12.04.2022 Kontorhuset
Hakon Lærum og Kolbjørn Stuvebaken i Kontorhuset gleder seg til mai. Da inntar de nybygget på Strømsø. Mye er allerede utleid.
Del på
Icon Icon
Icon Icon
Icon Icon
Icon Icon
FYLLER NYTT KONTORHUS I REKORDTEMPO
Mer sentralt kommer du ikke i Drammen. Her er Hakon Lærum og Kolbjørn Stuvebakken i de nye lokalene som åpnes 2. mai.

Lærum og Stuvebakken har hektiske uker bak seg. Interessen for nysatsingen i Drammen er sterk. – Overgår forventningene. Vi har nær 70 prosent utleid før vi har fått vist fram lokalene, sier Lærum og Stuvebakken.

Påsken gir de fleste av oss ro og fred. Sånn er det også for Lærum og Stuvebakken. – Det er alltid hektisk inn mot nyåpninger, men den sterke interessen for å flytte inn på Strømsø, er en god stemningsskaper, sier Lærum.
 

Spennende leietakere
Det nye Kontorhuset på Strømsø i Drammen fyller 1800 av 8800 kvadratmeter i The Square. Bygget som tidligere huset Statens vegvesen er totalt renovert og fremstår som helt nytt da det åpner 2. mai. 
 

– Den sterke interessen skyldes nok flere ting. Bygget er Bream-sertifisert. Adressen er suveren. Det er ett minutt til tog og buss. I tillegg kommer nysatsingen Drammen Street Food som fyller hele første etasje med 12 forskjellige restauranter ut mot torget og i underetasjen. Det gir et nytt og spennende serveringstilbud til alle i Drammen og en ny og annerledes kantineløsning for alle som skal jobbe i bygget, sier Lærum. Han kan i tillegg friste med 300 kvadratmeter uteareal på vestvendt terrasse i 3. etasje. 
 

Showroom og møteplass

Inn i Kontorhusets lokaler i andre og tredje etasje i Strømsø Torg 4, skal blant andre Dpend, CatalystOne, Senab Eikeland og Manpower. De deler adresser med selskap som Nordea, Gjensidige og arkitektselskapet Nils Tveit. Også kollektivselskapet Brakar flytter inn.
– Innredningen blir bra. Vi blir showroom til Senab Eikeland, som er av bedriftene som flytter inn, sier Lærum. 
– I tillegg får vi Drammens nye møteplass. Den nye mathallen Drammen Steet Food skal fylle arealene på gateplan, sier Stuvebakken.

Trend: Vekst for teamkontor

Lærum åpnet det første Kontorhuset i 2015. Da var nøkkelen for suksess cellekontorer.  – Det har vi fortsatt. Også kontorplasser i åpne landskap. Det passer for mange, men størst etterspørsel ser vi nå for teamkontor, sier Lærum.
 

Kontorhusene er løsningen for bedrifter som vil ha eget kontor og også være en del av et større fellesskap. – Hos oss trenger du bare egen PC og mobil. Resten ordner vi enten din bedrift er liten eller mellomstor, så har vi en god løsning.
 

Dette får du på Kontorhuset

 • Tilgang 24/7
 • Fri bruk av møterom
 • Alle sosiale soner
 • Treningsrom
 • Kantine
 • Kjøkken
 • Høyhastighets bredbånd
 • Kopi/print/scan
 • Felleskostnader som strøm, oppvarming, renhold og vedlikehold
 • Tilgang til andre Kontorhus i Lier, Asker og Drammen
 • Komplett kontor med nye og moderne møbler
Del på
Icon
Icon
Icon
Icon

FLERE INNLEGG