logg inn
Meny

FORSKJELLEN SOM UTGJØR FORSKJELLEN PÅ KONTORFELLESSKAP

07.03.2016
Lei av hjemmekontor eller pendling til Oslo? Kontorhuset i Drammen gir deg smartkontor med nye kolleger på kjøpet!
Del på
Icon Icon
Icon Icon
Icon Icon
Icon Icon
FORSKJELLEN SOM UTGJØR FORSKJELLEN PÅ KONTORFELLESSKAP

Og det er mange om beinet. Siden Kontorhuset åpnet dørene i de gamle lokalene til Låsgruppen sentralt i Drammen for et år siden har de opplevd en jevn tilstrømming av nye leietakere i sine 37 cellekontorer.

På rekordtid ble hele bygget totalrenovert til et topp moderne, rendyrket kontorfellesskap fordelt på fire etasjer. Nå er det kun 7-8 kontorer igjen i det som kanskje er Drammens mest innovative og effektive arbeidsmiljø.

Smarte og enkle løsninger, gjennomtenkte interiørvalg og ryddige forhold gjennomsyrer Kontorhuset. Alt tilrettelagt for en motiverende atmosfære å jobbe i, hvor blant annet lys og luftkvalitet spiller en viktig rolle.

Trivselsgaranti

Kontorhuset handler imidlertid ikke bare om profesjonelle fasiliteter. En viktig del av konseptet er ekstragevinsten man oppnår gjennom et inkluderende fellesskap. 

- Du kan komme og prøve hos oss helt gratis. Blir du ikke fornøyd river jeg kontrakten i to, sier daglig leder Hakon Lærum. 

Eksisterende leietagere forteller om et svært imøtekommende arbeidsmiljø. Som et resultat av det blomstrende fellesskapet har man etablert felles sosiale aktiviteter på tvers av de ulike bransjene som er representert i Kontorhuset. 

Noen eksempler er ukentlige joggeturer, daglige salgsmøter, felles lunsjing og husmøter med faglig innhold.

- Fredagspils og julelunsj har også blitt en hyggelig sosial aktivitet, forteller Lærum.

Synergieffekt

Med så mange ulike firmaer og næringsdrivende i ett og samme bygg, kan Kontorhuset vise til en imponerende synergieffekt man bare kan drømme om fra et hjemmekontor. 

Her kan du dele tanker, ideer og utfordringer med de rundt deg. Målet er at det skal skapes større verdier for deg ved å være en del av Kontorhuset.

- Det er ingen tvil om at mange drar nytte av hverandre som sparringpartnere og nettverksbyggere, sier Lærum.

I dag finner man alt fra selvstendig næringsdrivende til nasjonale bedrifter med avdelingskontor i Drammen på Kontorhuset. Løsningen appellerer til mange som tidligere har hatt hjemmekontor eller pendlevei til Oslo. 

- Det er mange fordeler ved å være her. En av dem er mer effektive arbeidsdager og en besparelse av både tid og penger, bedyrer Lærum. 

Plug & Work

Kontorløsningene er på mellom syv og 21 kvadratmeter, og leies ut ferdig møblert og klare til bruk. 

Høyhastighets, sikker Internettlinje med egen IP-adresse, strøm og vask er inkludert i prisen, som igjen avhenger av størrelse og beliggenhet på kontoret. 

Utover kontorene har hver enkelt leietager full tilgang på møterom med audiovisuelt utstyr, kjøkkenfasiliteter, kopi/print, kaffeautomater, garderobe og andre deler av fellesområdene i bygget.

- Alt du trenger å gjøre er å ta med deg PC'en din. Når du har fått nøkkelkortet har du alt du trenger og er igang. Det er plug and work i praksis, avslutter Lærum.

Del på
Icon
Icon
Icon
Icon

FLERE INNLEGG