logg inn
Meny

FLEETSTEP VINNER FREM FRA KONTORHUSET I ASKER

17.03.2023 Kontorhuset
Fleetstep vokser på Kontorhuset. – Et naturlig valg for oss. Vi jobber begge for bærekraftige deleløsninger, sier Anders Eidval.
Del på
Icon Icon
Icon Icon
Icon Icon
Icon Icon
FLEETSTEP VINNER FREM FRA KONTORHUSET I ASKER
Anders Eidval har hatt eventyrlig vekst i sitt første år med Kolbjørn Stuvebakken på Kontorhuset i Asker.

For ett år siden inntok Anders Eidval (40) Kontorhuset i Asker. Den gang var han eneste ansatt i eget selskap. Senere har han ansatt flere, byttet fra "free sitting" til eget kontor, til ulike kontorløsninger, og nå utvider han igjen.
 

– Vi vokser og trenger mer plass. Kontorhusets fleksible løsninger er perfekt for oss. Her har vi vårt eget og deler resten, så som sosiale soner, skanner, kaffemaskiner, kjøkkenløsning, møterom og alt annet som hører til i et moderne arbeidsfellesskap. Kontorhuset tilbyr enkel administrasjon. Alt er inkludert. Vi har sømløst utvidet lokalene etter hvert som vi har trengt mer plass. Det er enkelt, fleksibelt og bygger på kjernen i det vi holder på med, sier Anders Eidval.
 

Stor på delebil
 

Eidval og Fleetstep er på ett år i ferd med å bli en stor aktør innenfor delebil-ordninger. Nylig lanserte de den digitale plattformen for Zipcar Scandinavia i samarbeid med Avis Bilutleie.
 

– Zipcar er bildelingstjenesten til Avis. Vi har levert plattformen Zipcar trenger for å administrere sine tjenester. Vi utviklet skreddersøm for mobile applikasjoner og bedrifts- og privatmarkedet. Plattformen dekker alt, også drift, vedlikehold og alle tilknyttede tjenester eller samarbeidende selskap Avis ønsker å inngå avtaler med for å gjøre tjenesten mer robust og kunne bygge den videre ut, sier Eidval.
 

Fleetsteps løsninger passer for bildeling og bilabonnement, inneholder digital kjørebok og gir en markedsplass for B2B-markedet.
 

Dele er bærekraft
 

– Nøkkelen er bærekraft. Deleøkonomi er smart. Det gir bedre utnyttelse av ressursene, sier Eidval som tidligere har hatt ansvaret for erstatningsbilsegmentet i Avis Budget Group. Det ga innsikt, kunnskap, nettverk og viste muligheter og begrensninger for å effektivisere delebilmarkedet.
 

– Vi må slutte med silotenkning. Mange jobber utelukkende med egne løsninger. Da kan mulighetene for å samarbeide med andre forsvinne, sier Eidval.

Konseptet er bygget for samarbeid. Plattformen skal styrke alle som samarbeider om løsningen.
 

Plug and work
 

– Kontorhuset har samme filosofi. Tar du med deg mobilen og datamaskinen, så ordner vi resten. For oss er Fleetstep et eksempel som viser fram fleksibiliteten bedriftene får hos oss. Her skal ingen betale for plass de ikke har behov for å leie. Her kan bedrifter flekse ut fra egne behov. Det er bærekraftig, og noe verden trenger mer av for å utnytte ressursene smartere, sier Kolbjørn Stuvebakken i Kontorhuset Drift.
 

Det første Kontorhuset så dagens lys i 2015. Den gang tok det over ett år å fylle byggets 1700 kvadratmeter. Nå har Stuvebakken fire Kontorhuset. Utleiegraden er tett på 85 prosent.
 

– Det viser at markedet er modent. Det er flere enn oss som tenker at deleøkonomi er smart.
 

Abo-løsninger
 

Fleetstep jobber mye med ulike abonnementsløsninger.
 

– Vi er i startgropa. Så langt har vi bare sett den spede starten på bildeling. Innen 2030 kommer 30 prosent av nybilsalget til å være innenfor abonnementsordninger. Skal lønnsomheten opp, trengs bedre systemer basert på AI for å optimalisere ressursbruken. Der kommer Fleetstep inn med løsningen for å lykkes, sier Eidval.
 

Fleetstep gjør bil til en variabel kostnad for bedrifter som tradisjonelt har holdt seg med firmabilordninger.

– Og vi lager løsninger for mer fleksibilitet, mer samarbeid, bedre utnyttelse og enklere administrasjon. Det ligger bak veksten vi har hatt på vårt første år på Kontorhuset, sier Eidval.

Del på
Icon
Icon
Icon
Icon

FLERE INNLEGG