logg inn
Meny

FIRMATURER MED KONTORHUSET

01.10.2015 Stig Selås
Mitt navn er Stig Selås og jeg er daglig leder i Firmatur.no AS.  Vi  skreddersyr firmaturer og eventer i inn- og utland for næringslivet på forespørsel. Det er alt fra studieturer, styremøter og konferanser til feiring av jubileum og incentivturer. Vi arrangerer og julebord og kick-off for mange fornøye kunder.
Del på
Icon Icon
Icon Icon
Icon Icon
Icon Icon
FIRMATURER MED KONTORHUSET
Stig Selås, Daglig Leder i Frimatur AS

Jeg følte meg ikke hjemme i IT bransjen og hadde et ønske om å jobbe med noe som fikk meg til å føle meg levende – og jeg elsker å reise! Nå får jeg gjøre dette og skape noe for andre.

Min arbeidsdag går med på dialog med kunder for å planlegge og tilrettelegge firmaturer som er bestilt, og for å bli enige om nye arrangementer i fremtiden.
Før jeg fikk kontor på Kontorhuset jobbet jeg på mitt kontor hjemme.
Min samboer jobber også i mitt firma, så vi jobbet begge to hjemmefra. Det var en fin løsning, men når Hakon viste meg dette flotte kontorhuset måtte jeg bare benytte meg av muligheten.

 

Ikke mye har endret seg, for jobben er selvfølgelig den samme, men nå har jeg en jobb å gå til og et hjem å komme hjem til. Det blir et tydeligere skille som jeg opplever som positivt for både meg og samboer.

Jeg har heller ikke noe problem med å anbefale dette til andre fordi det er et veldig, veldig trivelig miljø her, og Kontorhuset har moderne fasiliteter og er fresht. Det er sentralt med gode parkeringsmuligheter både i kjeller, bakgård og veier i nærheten. Men først og fremst på grunn av miljøet og den energien det gir.

Del på
Icon
Icon
Icon
Icon

FLERE INNLEGG