logg inn
Meny

Du kan trygt glemme alt du vet om kontorfellesskap fra før. Denne modellen kommer med trivselsgaranti.

29.04.2020 Kontorhuset

Hva generer trivsel, effektivitet og utvikling på en arbeidsplass? For Hakon Lærum er svaret enkelt: Gode, luftige kontorer, godt miljø, god stemning og mulighet til å bygge relasjoner.

Vi opplever stadig vekk at folk kommer inn her og sier at dette er noe helt annet enn det de tenker på når de hører ordet «kontorfellesskap», sier han.

 

Del på
Icon Icon
Icon Icon
Icon Icon
Icon Icon
ET HELT ANNERLEDES KONTORFELLESSKAP
Et av våre teamkontorer, her hos Elscoop

Lærum er daglig leder for Kontorhuset AS, som eier og disponerer tre topp moderne kontorhus på Østlandet. I juni åpner kontoret i Asker.

– Vi har en annerledes profil. Vi bygger kontorlandskap som er tilrettelagt for større bedrifter med et langsiktig perspektiv og god fleksibilitet. Vi forholder oss til arbeidsmiljølovens krav om minst seks kvadratmeter gulvareal per arbeidsplass, og lager luftige løsninger med gode sosiale soner. Det gir mulighet til både konsentrasjon og samhandling, forklarer Lærum.


Trivselsgaranti
Kontorhuset tilbyr teamkontorer, cellekontorer og ulike plasser i åpent landskap, samt tilpassede løsninger for bedriftens behov. De ansatte blir en del av et lite samfunn, hvor det alltid er muligheter for sosialisering og nettverksbygging.

– Interaktiviteten man får med slike lokaler er viktig. Når mennesker møtes, skjer det noe. Man får nye impulser, ny inspirasjon, nye nettverk, og kanskje noen nye samarbeidspartnere. Erfaringen viser at leietakerne i Kontorhuset gir hverandre business på kryss og tvers av bransjer. Dette gir også nye muligheter for vekst og utvikling, sier Lærum, som er så trygg på modellen at han har en «tilfredshetsgaranti» på femten dager.

– Hvis en ny leietager kommer til meg den første måneden og sier at dette ikke passer for dem, så er det helt greit. Da sletter jeg alle regninger og betaler tilbake depositumet. Så langt har ingen benyttet seg av denne garantien, forteller han.


Mye for pengene
Kontorhuset kaller konseptet sitt for «Plug and work». Det innebærer at bedriften kan flytte rett inn med umiddelbar tilgang til nettverk, maskiner og moderne kontormøbler. Alt du trenger å gjøre er å koble deg til, og begynne å jobbe. De ansatte får alle nødvendige fasiliteter av høy standard, og deler fellesarealer som kjøkken, møterom, kantine og treningsrom med de andre leietakerne.

 

– Løsningen er perfekt for en virksomhet som ser nytten av å utvide relasjonsplattformen og være en del av en større delingsmodell. Og hvis man ønsker en ny giv, en ny energi, så burde man absolutt forsøke et velfungerende kontorfellesskap, konstaterer Lærum, som personlig møter alle leietagere, for å være sikker på at husene til enhver tid har en god miks med foretak.

 

Hva så med prisen? Mange tror at siden bindingstiden er kort - fra tre måneder og oppover, så må leieprisen være høy. Det er ikke tilfelle.

– Faktum er at vi ligger langt under snittpris per hode på kontorer i Oslo området og også under det som er standarden i Asker. Vi opplever nå at bedrifter som flytte inn hos oss, nesten halverer utgiftene til husleie, sier Lærum.

Del på
Icon
Icon
Icon
Icon

FLERE INNLEGG