logg inn
Meny

KONTORTYPER

Ofte skilles det mellom åpne og lukkede kontorløsninger - altså å sitte ute i et åpent kontorlandskap eller inne på et cellekontor. Men i virkeligheten har man litt flere valgmuligheter enn det. For oss er det viktig at den kontorløsningen du velger både gir deg mulighet til konsentrasjon alene, men også samhandling med andre. Vi ønsker å legge til rette for at du kan passe inn uansett kontorbehov, samtidig skal det være så fleksibelt at du kan vokse uten å måtte flytte. 
FREE SEATING

Free seating

Pris kr 2100,- eks mva. pr mnd

Free seating er en kostnadseffektiv løsning, du har ulike kontorplasser å velge mellom og fortsatt tilgang til alle Kontorhusets fasiliteter. 
CELLEKONTOR

Cellekontor

Pris fra kr 5100,- til 7700,- eks mva. pr mnd

Cellekontor passer de som ønsker å ha sitt eget avlåste kontor, være en del av fellesskapet og lukk døren når du ønsker ro. 
TEAMKONTOR

Teamkontor

Pris fra kr 10300,- til 52000,- eks mva. pr mnd

En fleksibel løsning for bedrifter med 2 til 20 ansatte, et eget avlåst område og kontor for flere i et stort kontorfellesskap. Vi har også FLEX løsninger for bedrifter som ønsker å sitte på flere av Kontorhuset sine lokasjoner.
+
Utvid med flex
KONTORHUSET FLEX

Flex

Prises etter nærmere avtale og behov

Kontorhuset Flex er for de som leier egne arealer i en av Holtefjell sine eiendommer, og samtidig ønsker en fleksibilitet for ansatte som ikke ønsker å pendle, men et lokalt kontor på et av Kontorhuset sine destinasjoner.
Side Image

DESK - FREE SEATING

Du kan velge selv hvor eksponert du skal være

Hos oss i Kontorhuset vet vi at desk og free seating ikke passer alle. Ved hvert kontorfellesskap passer vi på å tilby ulike størrelser på de åpne kontorlandskapene. Noen steder er det bare plass til 4 stykker ved samme område, mens andre steder kan det sitte opp til 15 stk. På den måten vil man da kunne velge hvor utsatt for bråk og forstyrrelser man skal være. I tillegg har man alltid en mulighet til å benytte seg av møterom, stillerom eller andre sosiale soner som passer.
Side Image

CELLEKONTOR

Ulike former for cellekontor

Flere synes at det å sitte alene på cellekontor kan bli litt kjedelig. Man vil gjerne ha noen å samarbeide og utveksle erfaringer med. Samtidig er ikke alle konsentrert nok til å sitte ved et åpent kontorlandskap, hvor det kan skje forstyrrelser. Dermed passer vi i Kontorhuset på at ved hvert lokale vi bygger har vi ulike utforminger av cellekontor.
Side Image

Flere behov

Vi tilbyr cellekontor til en person alene, men også to og tre personer sammen. Om dere er flere fra samme firma har dere mulighet til å kunne dele kontor, men med hver deres pult. På denne måten får man tilfredsstilt behov for å kunne trekke seg tilbake, men samtidig også ha noen å diskutere med.
Dette passer for meg!
Side Image

TEAMKONTOR

Teamkontor er for bedrifter som ønsker å ha et eget område hvor dere kan uforstyrret lukke dere inne og samhandle kun med dine egne kollegaer, men likevel være en del av et større fellesskap. En kostnads effektiv løsning for små og mellomstore bedrifter med 3 til 20 personer,  Teamkontoret er ferdig møbelert, inkludert fri bruk av møterom, tilgang på store fellesarealer med sosiale soner og fortsatt kun fra 3 til 12 måneders oppsigelse. En fleksibel kontorløsning hvor en har god tilgang på andre spennende bedrifter og mennesker, ta kontakt for en prat om mulighetene. 
Dette er noe for oss!
Side Image

FLEX

Hva handler det om?

Kontorhuset Flex er for de som leier egne arealer i en av Holtefjell sine eiendommer, men ønsker fleksibilitet for ansatte som ikke ønsker å pendle. Da kan et lokalt kontor på en av våre Kontorhus/lokaskjoner være løsningen.
les mer her
Side Image

Hva kan jeg få ut av en Flex avtale?


Ved leie av egne arealer i Holtefjell Eiendom, tror vi på en arealeffektiv løsning. Med arealeffektiv løsning tror vi det er mer fornuftig å leie et mindre areal enn man ofte beregner i forhold til vekst. Har man behov for mer areal kan dette utvides inn i Kontorhuset sine arealer og dermed skape en flekibel løsning for selskapet og de ansattte i forhold til pendling og et kontormiljø i nærheten av der de ansatte bor. Man får i tillegg anledning til å profilere seg på Kontorhuset sin hjemmeside, intranett, delta på arrangementer og event, bygge relasjoner og gode forbindelser for seg selv og selskapet. I tillegg har man som leietaker av Kontorhuset Flex full tilgang til hele byggets fellesarealer som trening/aktivitet, møte, kurs, konferanse og bespisning og sosialt. Ta kontakt for en prat om hva Kontorhuset Flex kan bety for din bedrift inn i fremtiden.
Top Image

Hva er alltid inkludert

Leieprisene omfatter følgende:

 • 24/7 tilgang med eget nøkkelkort
 • Komplett kontor med nye og moderne møbler
 • Fri bruk av møterom
 • Lån av utstyr for videokonferanse eller telefonmøte
 • Kjøkken i hver etasje
 • Rengjøring av ditt kontor
 • Treningsrom, dusj og garderobe (varierer fra de ulike kontorhusene)
 • Vaktmestertjenester
 • Fri benyttelse av stillerom
 • Deltakelse på ulike arrangementer i regi av Kontorhuset


Tillvalgsmuligheter

 • Høyhastighets bredbånd 100/100, kopi, scan og print (obligatoriksk)
 • Kaffe og andre varme drikker
 • Lagerrom/boder i ulike størrelser (varierer fra de ulike kontorhusene)
 • Parkering (varierer fra de ulike kontorhusene)