logg inn
Meny

HVA ER KONTORHUSET FLEX?

18.03.2018 Pia Vangsnes Torgersen
Vet du hva Kontorhuset Flex egentlig er? Du har kanskje hørt begrepet bli brukt, men ikke forstått forskjell mellom det å være en ordinær leietaker og være en del av Kontorhuset Flex? I dette innlegget skal vi gi deg en ordentlig forklaring av hva det nye kontorkonseptet går ut på.
Del på
Icon Icon
Icon Icon
Icon Icon
Icon Icon
HVA ER KONTORHUSET FLEX?
Kanskje er gode relasjoner og nettverksbygging noe dere vil legge vekt på?

Et nytt kontorkonsept

Kontorhuset Flex er et nytt kontorkonsept for fremtidsorienterte virksomheter i vekst. Vår fremtid vil være preget av teknologi, og derav også fleksibilitet. Teknologien gir de ansatte muligheten til å jobbe hvor som helst, når som helst og med hvem som helst. Mange vil dermed benytte seg av muligheten til å jobbe andre steder enn bare på kontoret – og dermed oppstår fleksibiliteten man må gi. Men for deg som bedrift vil det ikke være fordelaktig å leie et stort lokale, hvis bare 70 % av arealet blir brukt hver dag. Vi har derfor valgt å sette fokus mot bedrifter som i dag sitter med halvtomme lokaler fordi alle er ute på møter, har hjemmekontor, eller er på kundebesøk.

 

Hva er det?

Kontorhuset Flex skal innføres offisielt ved Kjellstad Næringspark, hvor Kontorhuset åpner sin fjerde lokasjon. Konseptet er testet og tatt i bruk på Kontorhuset Strømsø, med stor suksess allerede. Du som leietaker kan leie et mindre og skreddersydd areal enn tradisjonelt i næringsparken sine lokaler. Ved å leie et mindre areal som er tilpasset dere, vil det til enhver tid benyttes opp mot 100 %. Men nå tenker du kanskje ”hva gjør vi den dagen alle kommer på jobb og det ikke er plass til alle?”. Jo, det er nemlig her Kontorhuset Flex kommer inn; for ved siden av det mindre arealet supplerer man sitt behov med leie av cellekontorer og free seating-plasser hos Kontorhuset i bygget. Da har man til enhver tid muligheten til å romme alle de ansatte, og samtidig legge til rette for vekst og ekspandering.

 

Hvilke fordeler skaper dette?

For deg som leietaker får du vesentlig lavere leiebelastning. De faste kostnadene gjøres om til variable i takt med vekstperioder eller tøffere tider. Dere velger selv hvor mange inngangskort dere vil leie til Kontorhuset sine lokaler. Disse inngangskortene gir ikke bare tilgang til lokalene til Kontorhuset på Kjellstad Næringspark, men også til alle de andre lokasjonene. Man har dermed muligheten til å danne seg et større kontaktnett og flere relasjoner, i takt med å skape flere businessmuligheter, også i nye markeder.

 

Flere fordeler:

  • Man har rett på kurs-, konferanse- og møtefasiliteter på alle Kontorhusets destinasjoner
  • Du som leietaker får unik profilering ved flere hjemmesider
  • Du får arbeidsplasser på steder der hundrevis av andre selskaper jobber
  • De supplerende plassene på Kontorhuset er det bare 3 måneder oppsigelse på
  • Du får tilgang til hele næringsbyggets fellesarealer som treningsrom, ulike møtefasiliteter, stor kantine og sosiale områder.
  • De ansatte kan benytte seg av lokasjonene til de andre Kontorhusene de dagene det er mer ideelt. Dermed vil de ansatte alltid kunne være i nærheten av et pulserende kontormiljø.

 

Alt blir skreddersydd din bedrift, og du vil alltid ha muligheten til å redusere og øke inngangen ettersom hva dere trenger. Vi kaller dette kostnadseffektivt, fremtidstenkende og fleksibilitet i praksis!

 

Lurer du på noe, eller er litt nysgjerrig?

Ta kontakt på med Hakon Lærum på 941 26 000. 

Del på
Icon
Icon
Icon
Icon

FLERE INNLEGG