Møterom A -550x70.jpg

Vårt konsept

menuBg

  Vårt konsept

  Våre lokasjoner

  Kontorhuset driver utleie av cellekontorer og kontorplasser i åpent landskap med tilhørende fasiliteter. Vi har kontorer til utleie i lokaler på Bragernes og Strømsø torg i Drammen. Neste lokasjon er i Asker, hvor vi tar over et lokale på 1500 kvm like ved jernbanestasjonen. Kontorhuset Kjellstad åpnet i slutten av 2018, hvor første spadetak ble tatt i januar 2018. Dette Kontorhuset blir en del av et helt nytt næringsbygg.

   

  Hva er Plug and Work?

  Vi kaller dette Plug and Work – som betyr at du får ditt nøkkelkort og passord ved ankomst, kobler deg på det trådløse nettet og starter å jobbe. Vi organiserer alt med tanke på møbler, sosiale soner, tilstelninger, kjøkken, kopi/print og vask av lokalene. All din tid skal gå til jobb, og ikke små praktiske unødvendigheter i hverdagen, det tar vi oss av. Vi ser viktigheten av relasjoner, utvikling og muligheter, og derfor skal alt ligge til rette for akkurat det.

   

  Hva har du tilgang til som leietaker?

  Som leietaker i Kontorhuset får du tilgang på møterom, stillerom, videokonferanser, minikjøkken, kaffeautomat, kopi og print, toalettfasiliteter, garderobe og dusj. Ved noen av lokasjonen får du også leid din egen parkeringsplass, og eventuelt en bod. Bodene er fra 4 til 38 kvm for diverse lagring i kjelleren.

   

  La mulighetene bli virkelighet

  På Kontorhuset kan du ta en kopp kaffe med dine nye ”kolleger” for å dele tanker, ideer og utfordringer. Kanskje du får en advokat på den ene siden av deg, og en ingeniør på den andre siden? Mulighetene er mange.

   

  Tanken er at det skal skapes større verdier for deg ved å være en del av Kontorhuset.

  Møterom A -550x70.jpg