Lunsj B - 550x720.jpg

Om oss

menuBg

  Om oss

  I Drammen har vi 150 kontorplasser

  Kontorhuset driver utleie av cellekontorer med tilhørende fasiliteter. I dag har vi lokaler både på Bragernes og Strømsø i Drammen, mens Kontorhuset Kjellstad og Asker er under bygging. I Drammen har vi nesten 90 topp moderne kontorer, og 60 plasser i åpne landskap med ulike kontorløsninger som passer de fleste.

   

  Vår historie

  Høsten 2014 kjøpte vi Nedre Storgate 37 for å utvikle og etablere konseptet Kontorhuset i Drammen. I februar 2015 var lokalene klare for våre første leietakere. Ca. 1,5 år senere var lokalene fulle, og vi kjøpte Kontorhuset Strømsø i Byhaven på Strømsø torg. Nesten samtidig som dette lokalet åpnet kjøpte vi også Kontorhuset Asker, sentralt ved togstasjonen. I januar 2018 ble de første spadetakene tatt på tomten til næringsbygget hvor Kontorhuset Kjellstad i Lier skal åpne i desember.

   

  Les mer om våre kontorløsninger her!

   

  Administrasjonen

  Kontorhuset er et selskap i HoltefjellGruppen. Administrasjon er lokalisert i Dansrudveien 75 i Drammen, i samme lokaler som resten av administrasjonen til HoltefjellGruppen.

   

  Vår ambisjon er å etablere Kontorhuset i flere byer i Norge. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål, eller om du ønsker å drøfte mulighetene for etablering av Kontorhuset nær deg.

  Lunsj B - 550x720.jpg